Foto: facebook

BRAT Novaka Đokovića, Đorđe, pojavio se na žrijebu za ATP turnir u Beogradu gdje je opet privukao pažnju nježnijeg spola.

Najmlađi od trojice braće Đoković pojavio se na žrijebu za ATP turnir s voditeljkom Saškom Veselinov, s kojom je već godinu dana u vezi. Na žrijebu su se pojavili i sa svojim psom, a sve troje su spremno pozirali fotografima.
 
Đorđe je pažnju svjetske javnosti privukao tokom konferencije za medije koju je održala njegova porodica tokom Australian Opena i drame oko toga hoće li njegov brat Novak moći nastupiti na turniru ili ne. Tada su se na društvenim mrežama proširili komentari koji se ni najmanje ne odnose na Novakove probleme, već se fokusiraju na Đorđa.

"Jedna dobra stvar je došla iz ovog debakla s Đokovićem, otkrila sam da mu je brat jako zgodan", "Novakov brat je tako zgodan", "Brat Novaka Đokovića je prokleto lijep", "Tko bi rekao da Novak ima tako zgodnog brata, zašto ga je skrivao?" oduševljene su bile komentatorke.
 
Direktor je Adria Toura

 Đorđe je takođe teniser, ponekad je s bratom igrao u parovima, ali ga još nije dostigao po uspjesima. Đorđe je odrastao u Novakovoj sjeni te je jednom prilikom i sam priznao da nije lako biti Novakov brat, osobito s obzirom na to da je odlučio krenuti njegovim stopama.

"Nije lako biti Novakov brat. To ima i dobre i loše strane. Biti brat prvog tenisera svijeta je privilegija i znači imati otvoren put. Gdje god da odem, svi me dočekuju jako dobro, međutim, kada izađem na teren, prezime donosi dodatni pritisak, svi igrači imaju dodatnu motivaciju protiv mene", ispričao je Đorđe svojedobno za Nezavisne novine.

Đorđe je poznat i po funkciji direktora na turniru Serbia Open koji se održava u teniskom centru njegova brata Novaka. Istu poziciju obavlja i na Adria Touru kojeg je Novak pokrenuo s ciljem promocije sporta, pozitivnih vrijednosti i fair-playa te se odvija u nekoliko država u regiji.
 
Upravo je na taj turnir u Zadru izazvao kontroverze u julu 2020. nakon što je Grigor Dimitrov bio pozitivan na koronavirus, a zarazili su se i Borna Ćorić, Goran Ivanišević, Novak te nekoliko trenera i novinara. Regionalni mediji su pisali da su se zarazili zahvaljujući tome što su Dimitrov i još neki partijali po noćnim klubovima u Beogradu gdje se prethodno igrao turnir te su onda donijeli koronavirus u Zadar.
 
Đorđe je prije veze s misicom i voditeljicom Saškom Veselinov, bio u vezi s Tijanom Ralić, s kojom je prekinuo 2019. nakon četiri godine veze. Presudile su njihove obveze i činjenica da su imali vezu na daljinu zbog njenog studija u Milanu.

 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )