Foto: REUTERS/Asanka Brendon Ratnayake

Tačno je još 15 dana ostalo do početka Australian opena (17. - 30. januar), a i dalje nije poznato da li će Novak Đoković učestvovati na prvom grand slam turniru ove godine. Iz Melbournea dolaze poruke da ovom najboljem teniseru svijeta ističe vrijeme.

Craig Tiley, direktor Australian opena, poručio je da bi odgovor Đokovića trebao biti pozant uskoro.
 
Đoković i dalje nije otkrio da li je vakcinisan ili ne (po svemu sudeći to neće ni uraditi), a kako je vakcinacija obavezna za učešće na turniru ostao je veliki znak pitanja pored imena najboljeg tenisera svijeta, piše nova.rs.
 
Iako se danima pričalo o medicinskom izuzeću, odluka i dalje nije poznata.
 
“Ostalo nam je još nekoliko charter letova do kraja ove sedmice i nakon toga svi igrači koji učestvuju će biti ovdje”, rekao je Tiley za “Nine Network”.
 
Posebno se dotakao slučaja Đokovića, za kog i sada važe posebna pravila.
 
“Što se tiče samog Novakovog statusa, mislim da ćemo dobiti ishod u narednih nekoliko dana. U suprotnom, brzo će postati kasno da se pojavi i da igra na Australian openu. Još vrlo malo je ostalo da se sve odigra”, tvrdi direktor prvog grand slama u sezoni.
 
Oglasio se i zamjenik premijera Victorije, države u kojoj se igra Australiaan open, koji je poručio da vlast nikome nije olakšala učešće.
 
“Postoje pravila. Izuzetak je takav, nije napravljen kao rupa za privilegovane”, poručio je James Merlino.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )