Foto: Astrogrineta

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan
 
Osobe iz vaše prošlosti mogu se pojavljivati tokom ovog mjeseca, ali bez obzira na vašu pojačanu sentimentalnost i određeni žal za nekim vremenima i ljudima – vi ipak idete naprijed, ka nekim novim ljubavima. A te nove posebno su aktuelne u drugom dijelu mjeseca.
 
Bik
 
Prva polovina maja baca fokus na promjene koje se dešavaju u saradničkim odnosima, u poslovnim partnerstvima i poslovnom okruženju. Period nešto lošije komunikacije sa onima sa kojima radite, mogućnosti za nesporazume i greške.
 
Blizanci
 
Posljednja nedjelja maja je dobar period ukoliko želite da isplanirate kraće putovanje ili izlet – to može prilično pozitivno uticati na vaš odnos. Slobodni Blizanci – za interesantna dešavanja i emotivne početke povoljni su prvi dani maja, kao i posljednja dekada mjeseca.
 
Rak
 
Šarenilo od dešavanja i osjećanja u vašim emotivnim relacijama. Čak i one najstabilnije veze mogu povremeno trpjeti zbog lošije komunikacije ili nerazumijevanja sa partnerom. Vi ste dosta osjetljivi i možete reagovati burno čak i na ono što je realno gledano - sitnica.
 
Lav
 
Raskorak između privatnih i poslovnih obaveza, pojačana nervoza i osjetljivost - sve ovo može uticati na odnos sa voljenom osobom, pa čak povremeno dovoditi i do žustrih rasprava. Vas dvoje ste čas u odličnom raspoloženju, čas kao da se uopšte ne razumijete
 
Djevica
 
Tokom prve nedjelje maja može doći do vrlo zategnute komunikacije između partnera i vas. Neke stare, a neriješene teme izaći će na dnevni red i neće biti lako napraviti kompromis i stabilizovati situaciju. Ipak, savjetuje vam se da uradite sve što je do vas.
 
Vaga
 
Venera (vaša vladarka) i Mars (partnerska planeta) biće tokom većeg dijela mjeseca u znaku Raka i kvadratnom aspektu prema vašem znaku, a što ne ukazuje na mirno i stabilno funkcionisanje u vašim emotivnim pričama.
 
Škorpija
 
Potreban je oprez u onim odnosima koji su već na klimavim nogama, jer su mogući čak i prekidi veza. Generalno gledano – partner i vi morate da se više posvetite odnosu, razriješite potencijalne probleme, nedoumice ili sumnje – da biste mogli rasterećeni da nastavite dalje.
 
Strijelac
 
Neophodna je otvorena i konstruktivna komunikacija, a to je sada moguće izvesti. Suštinski, ovaj period je zahtjevan za vas dvoje, ali sa nešto više strpljenja i truda, sve se da riješiti. Druga polovina mjeseca je laganija i više prožeta emocijama i bliskošću.
 
Jarac
 
Kašnjenja ili komplikovanja situacija, prolongiranje dogovora i teškoće sa administrativnim i papirološkim pitanjima mogu vam oduzeti dosta vremena i energije tokom prve dvije dekade maja. U saradničkim i kolegijalnim odnosima biće povremeno varnica.
 
Vodolija
 
Vrlo naporan mjesec, ali istovremeno  vrlo plodonosan mjesec ispred vas. Slobodno računajte na komplikacije i teškoće, jer će ih biti. Isto tako  računajte i na odugovlačenja svake vrste i povremene nesuglasice sa saradnicima i klijentima.
 
Ribe
 
Komunikacijski problem može biti aktuelan tokom većeg dijela maja, pogotovo ako postoje teme koje ste ranije gurnuli pod tepih i pravili se da one ne postoje, ili ako se ponavljaju neke situacije koje su već ranije izazivale varnice između partnera i vas.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )