Foto: Glas Srpske

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan
 
Jedna aktivna nedjelja koja će donijeti mogućnost da realizujete nešto na šta već duže vrijeme čekate. Finansije dobre. Bez većih promjena na ljubavnom polju. Nije pogodan period za ulazak u ozbiljne veze, ali može doći do lijepe avanture.
 
Bik
 
Bićete zadovoljni rezultatima svog rada. Vrijeme je da otpustite sve što vas je opterećivalo. Dolazi period koji treba da iskoristite. Naglašeno druženje i sastanci. Zauzetima će doći period harmonije.
 
Blizanci
 
Nije najbolji period za nove emotivne veze. Može se desiti da uđete u neku tajnu vezu, pa da se javi osjećaj platonske ljubavi. Kod zauzetih manje nezadovoljstvo koje ubrzo prolazi. Moguć pad energije i bolovi u predjelu grla.
 
Rak
 
Jedna dinamična nedjelja. Pokreću se dobre mogućnosti, pa iskoristite to. Lijepa saradnja sa kolegama i zadovoljstvo kada su finansije u pitanju. Mogućnost pojačanih troškova.
 
Lav
 
Ulagaćete dosta truda kada je ovo polje u pitanju. Budite istrajni i uporni i rezultati neće izostati. Neki mogu očekivati promjene nabolje. Nije period za ozbiljne emotivne veze, ali možda vam neko i pokrene emocije u ovom periodu.
 
Djevica
 
Nedjelja u kojoj vam se može pokrenuti neki bitan posao. Svi koji sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati uspjeh. Zadovoljni ste radom i finansijama. Dani u kojima se mogu ostvariti vaše želje.
 
Vaga
 
Prolazno nezadovoljstvo ili želja za promjenama su mogući. Ako i bude manjih nesuglasica, proći će brzo. Finansije bez većih promjena. Želja za promjenama i pojačana želja za intimnim trenucima.
 
Škorpija
 
Neko vam budi osjećanja. Neki možda baš u ovoj nedjelji odluče da započnu zanimljivu emotivnu vezu. Za zauzete planiranje zajedničkog života i lijepi trenuci u ljubavi. Krajem nedjelje ne dozvolite da vas nešto iznervira i izbjegavajte nesuglasice ako do njih dođe.
 
Strijelac
 
Ove nedjelje možete biti aktivni i razmišljati o promjenama na polju posla. Uskoro vam predstoji lijep period koji će vam donijeti zadovoljstvo ako ste imali problema ili nedoumica. Bez većih promjena na ovom polju.
 
Jarac
 
Mirna nedjelja. Mogućnost pozitivnog glasa koji će vas obradovati. Svakako možete očekivati lijep i plodonosan period. Finansije dobre. Lijepa iznenadna poznanstva su moguća.
 
Vodolija
 
Ubrzo vas očekuje lijep period na polju posla. Ove nedjelje ćete više biti fokusirani na porodična dešavanja. Mogućnost uspjeha svima koji se bave privatnim poslom.
 
Neko iz vašeg radnog okruženja ili preko posla može da vam privuče pažnju.
 
Ribe
 
Svima koji su usamljeni stvari se pokreću sa mrtve tačke. Uslijediće uzbudljiva ljubavna dešavanja. Može vas neko prijatno iznenaditi. Zauzeti, pokažite romantičnu stranu voljenoj osobi. Dobro se osjećate.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )