Foto: n1

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan
 
Važno je da se osjećate prijatno uz voljenu osobu. Osjećaj povjerenja ili bliskosti u vama budi neku skrivenu snagu. Budite pažljiviji pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju. Prijaće vam neka lakša dijeta, izbjegavajte nezdravu hranu.
 
Bik
 
Nema razloga da emotivno ucjenjujete voljenu osobu, na takav način samo postižete suprotan efekat. Važno je da odaberete ulogu koja odgovara vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Slobodno prihvatite izazove koji vas podstiču na kreativno izražavanje.
 
Blizanci
 
Napokon dolazite do saznanja da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Postupite po svojoj savjesti. Opustite se. Budite promišljeni i nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Uljepšajte svoje raspoloženje i posvetite pažnju vedrijim sadržajima.
 
Rak
 
Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari lako mogu da izmaknu kontroli. Potrebno je da sagledate različite događaje na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.
 
Lav
 
Djelujete suviše uznemireno, donosite pogrešnu odluku i uporno insistirate na svojim namjerama. Profiltrirajte svoje misli i osjećanja.
 
Izbjegavajte sva nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje vas psihofizički iscrpljuju. Razmislite kome treba da se obratite za određeni vid usluge.
 
Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti.
 
 
 
Djevica
 
Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje i partnerovu podršku, razmislite šta je pravi povod. Negdje ste zatajili. Previše arogancije sa vaše strane može da komplikuje dogovor vezan za poslovno-finansijsku saradnju. Prijaće vam izlazak ili susret s prijateljima kao dobra relaksacija.
 
Vaga
 
Veće značenje imaju detalji koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Nečija priča po vašem mišljenju djeluje neubjedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procjenu i sposobnosti. Potrebno je da poboljšate kondiciju.
 
Škorpija
 
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj. Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije. Učinite nešto u prilog ljepšem izgledu i dobrom raspoloženju.
 
Strijelac
 
Ne dozvolite da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.
 
Jarac
 
Smeta vam saznanje da partneru povremeno nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Učinite nešto po tom pitanju. Odbijate da prihvatite nečiju uslugu koja vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.
 
Vodolija
 
Djelujete uznemireno, ne uspijevate da ostvarite svoje emotivne planove. Ponestaje vam strpljivosti u društvu voljene osobe. Pretjerana ambicioznost ili neskromnost pri procjeni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.
 
Ribe
 
Partner djeluje prilično uznemireno, što remeti i vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid dobre preventive može biti od velike pomoći. Izbjegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )