Foto: null

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan
 
Osobe iz vaše prošlosti mogu se pojavljivati tokom ovog mjeseca, ali bez obzira na vašu pojačanu sentimentalnost i određeni žal za nekim vremenima i ljudima – vi ipak idete naprijed, ka nekim novim ljubavima.
 
Bik
 
Period nešto lošije komunikacije sa onima sa kojima radite, mogućnosti za nesporazume i greške. Drugi dio mjeseca otvara vrata onim, pozitivnim promjenama - Jupiter ulazi u vaš znak u kojem će boraviti narednih godinu dana.
 
Blizanci
 
Iako je suštinski odnos sa partnerom prilično korektan, čak možete u prvoj polovini mjeseca imati par jako lijepih zajedničkih akcija, planova ili dešavanja - ipak ćete vi povremeno imati svoje “faze” u kojima ćete sve ostalo stavljati ispred partnera.
 
Rak
 
Potrebno je da ostanete smireni u situacijama koje vas iritiraju, jer nervozom i žurbom malo ćete toga uspješno riješiti. Saradnici mogu očekivati da riješite maltene pa nemoguće situacije - ne stvarajte sebi tenziju, ali ni nemojte preuzimati previše obaveza na sebe.
 
Lav
 
Trenutna finansijska stabilnost je vrlo prividna i očas posla se može narušiti – pogotovo ako vi budete nesmotreni u rukovanju novcem. Povedite više računa o tome gdje vam odlazi novac. Što se posla tiče – manji zastoji ili ispravljanje grešaka.
 
Djevica
 
Nemojte problem gurati pod tepih, da ne biste sebi obostranom nervozom pokvarili cjelokupan mjesec. Ukoliko sve riješite brzo – već od ulaska u drugu dekadu maja, uplovljavate u mnogo mirnije i stabilnije ljubavne vode.
 
Vaga
 
Potrebne su veće promjene u načinu ishrane. Ako se ne osjećate dobro u sopstvenoj koži,  vrijeme je za fizičku aktivnost i više relaksacije. Mogući su problemi sa ekcemima i alergijama.
 
Škorpija
 
Potreban je oprez u onim odnosima koji su već na klimavim nogama, jer su mogući čak i prekidi veza. Generalno gledano – partner i vi morate da se više posvetite odnosu, razriješite potencijalne probleme, nedoumice ili sumnje  da biste mogli rasterećeni da nastavite dalje.
 
Strijelac
 
Potreba da više obratite pažnju na sebe i svoje navike. Neophodno je rješavati sitne zdravstvene probleme, ne odlagati ih. Hronični bolesnici mogu imati češće tegobe tokom ovog mjeseca.
 
Jarac
 
U saradničkim i kolegijalnim odnosima biće povremeno varnica, ali se one mogu usmjeriti u konstruktivnom smjeru. Međutim, istovremeno maj je i mjesec povoljnih promjena, dobrih poslovnih ponuda i pregovora.
 
Vodolija
 
Moguće su ozbiljne odluke i planovi, recimo o početku zajedničkog života, o kupovini nekretnine,...ali su mogući i ozbiljni potresi u vezama koje u posljednje vrijeme nisu stabilne. Ključni trenuci su u danima oko pomračenja Mjeseca.
 
Ribe
 
Slobodne Ribe  računajte na kontakte od bivših, a vi vidite šta ćete sa tim kontaktima i da li ćete ih prihvatiti . Nove ljubavi su apsolutno aktuelne, nemojte se zaglavljivati u prošlosti.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )