Foto: srpskainfo.com

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan
 
Moguće je da će vam naletjeti dobra poslovna prilika, ali nemojte da se iznervirate ukoliko se dogovor ne konkretizuje baš sada, ali vam svakako otvara brojne mogućnosti u narednom periodu. I partner i vi ste spremni da se otvorite, da konačno progovorite o onome što vas muči i naravno – podignete svoj odnos na viši nivo. Jačajte imunitet.
 
Bik
 
Bikovi mogu imati povremenih nerazumijevanja sa saradnicima i kolegama, a pogotovo nadređenima. Mogu se javiti problemi sa papirima, dokumentacijom, ali uspjećete sve to da regulišete. Iako mislite da je i dalje bolje skrivati neke stvari od voljene osobe, znajte da će vas to samo dodatno udaljiti. Nervoza, napetost.
 
Blizanci
 
Ne žurite danas i provjeravajte sve informacije koje do vas budu dolaze iz različitih izvora, jer su moguća pogrešna tumačenja. Više osoba je može biti zainteresovano za vašu malenkost, što svakako prija, al ii baca u tešku dilemu. Vodite računa o ishrani.
 
Rak
 
Odličan dan je pred Rakovima, vi ćete u biti prvom planu iskoristite ovaj trenutak maksimalno da se dokažete i sebe stavite u prvi plan. Ispoštujte voljeno biće i bavite se stvarima koje odgovaraju i jednoj i drugoj strani. Treba da se čuvate prehlada i virusnih infekcija.
 
Lav
 
Mnogo rada, mnogo truda i uložene energije, a rezultati osrednji. Ne nervirajte se, ovo je samo prolazan loš period. Uz malo obostranog truda sa partnerom sve može da de sa lakoćom riješi, zato ne trošite vrijeme na neke bezvezne sitnice.Meteoropatske reakcije.
 
Djevica
 
Ako postoje neke stvari koje niste završili, sada je pravi trenutak da ih odradite, bez većih posljedica. Ljubavni aspekti su vam naklonjeni za neko fino putovanje, ili neki drugi hedonistički užitak.Čuvajte se prehlade.
 
Vaga
 
Danas biste mogli imati osjećaj da obavezama nema kraja i da ste zaglavljeni, ali možete računati na pomoć osoba iz bliskog okruženja. Iskoristite dan za druženje sa prijateljima, prijaće vam širi krug ljudi i opuštena atmosfera.
 
Moguće su sportske povrede, zagrijte se pred treninge i nemojte se preforsirati.
 
Škorpija
 
Poslovno vam se može otvoriti nešto o čemu već dugo razmišljate, što priželjkujete.Svu energiju bi trebalo usmjeriti na ljubav i planiranje strategije za osvajanje osobe koja vam se veoma dopada. Osjetljivost kardiovaskularnog sistema.
 
Strijelac
 
Možete očekivati par neprijatnih situacija sa nekim od saradnika ali će se to uspješno okončati. Da biste nastavili kvalitetnu vezu, potrebno da definišete šta to ne funkcioniše u vašem odnosu.Napetost, nervoza.
 
Jarac
 
Biće dosta izazova na polju komunikacije i dosta konfuznih detalja u saradnji sa najbližim okruženjem, što može eskalirati raspravama širih razmjera. Preporuka je da ovaj period iskoristite za neko lijepo putovanje, za zajedničke aktivnosti van kuće. Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.
 
Vodolija
 
Neki od vas mogu da krenu na dodatno poslovno usavršavanje, što će u narednom periodu rezultovati odličnim prilikama. Potrudite se da popravite svoj odnos i zajedničkim snagama se bacite na neke planove i zajedničke aktivnosti. Stres, nervoza, potreban vam je kvalitetan san.
 
Ribe
 
Imaćete podršku osoba koje su vam važne i moći ćete sebe i svoje kvalitete da stavite u prvi plan. Samo naprijed. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu tokom ove sedmice ući u novu emotivnu priču.Promijenljivo raspoloženje.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )