Foto: Pixabay

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan
 
Svaki Ovan ima visoke ciljeve, mogućnosti, standarde. Veliki ste borac, period koji je pred vama biće pun događaja i promjena koje su samo vama potrebne. Sreće imaju oni koji su zaposleni i u radnom odnosu.
 
Bik
 
Slobodne djevojke, mlade žene iz ovog znaka očekuje neobično poznanstvo i strasna veza. Imate dobro slaganje s vodenim znakovima, posebno sa znakom Ribe. Ako ste muški Bik, obratite pažnju na jednu Vagu u drugoj polovini mjeseca.
 
Blizanci
 
Skloni ste bakterijama. Merkur u Biku daće manji stres, ali period od druge sedmice u mjesecu biće težak za imunološki sistem. Ne pretjerujte s lijekovima za smirenje ili spavanje.
 
Rak
 
Mnogi Rakovi razmišljaju o promjeni mjesta stanovanja ili tačnije napuštanju države i samim tim bolju budućnost sebi i porodici. Ovog mjeseca zarada vam stoji iz poslova administracije, bankarstva, velikih sistema komunikacije.
 
Lav
 
Vi ste osoba koja ne može zamisliti život bez strasti, ljubavi i partnera. Ponekad ste toliko zavisni da sami sebi radite problem u socijalnom okruženju ili vam se zdravlje narušava. Slobodne Lavice će tokom mjeseca upoznati muškarca koji je prilično slobodan u svom ponašanju.
 
Djevica
 
Imate strahove od budućnosti. Dosta utiče i pomrčina Mjeseca na vaše strahove, ali to je prolazno. Kada krene druga polovina mjeseca, partner je taj koji će vas vratiti u bolje zdravstveno stanje.
 
Vaga
 
Novac morate čuvati jedno vrijeme ili štedjeti malo po malo. Ovo se odnosi na sve Vage, od osobe koja radi za minimalac ili srednju platu do onih  koje puno zarađuju.
 
Škorpija
 
Zbog pretjeranog strpljenja i trpljenja kojem ste izloženi skoro svaki dan, skloni ste lošem radu srca. Neke Škorpije vole pretjerano konzumirati cigarete. Morate stati s lošim navikama koje vam narušavaju imunološki sistem.
 
Strijelac
 
Više se posvećujete poslu nego ljubavi. Slobodni Strijelci imaće susret s Bikom, Ovnom ili Ribama. Lijep period ljubavi vam predstoji pod uslovom da ne pretjerujete u poslu ili nekim svojim iluzijama.
 
Jarac
 
Dame koje su u braku imaju posebne emotivne apetite. To nije neko s kim žena Jarac živi, već neko ko je na nekom prestižnom mjestu, predstavlja se kao prijatelj, a u stvari je udvarač.
 
Vodolija
 
Radite poslove koji od vas traže istraživanje, radionice ili one stare dobre sigurne poslove poput rada u kuhinji, za mašinom, šivanje. Novac vam ide iz dana u dan sve bolje i bolje. Pazite da ne pretjerujete u trošenju oko sredine mjeseca.
 
Ribe
 
Većinom ćete biti jako dobro raspoloženi kada je zarada i posao u pitanju. Mnogi od vas su imali dosta težak period unazad par mjeseci, ali ćete sada uspjeti donijeti neke važne odluke.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )