Foto: null

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan
 
Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji vas dodatno udaljavaju od voljene osobe. Pažljivije birajte riječi koje koristite u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota postaje neizbježna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes. Potrebna vam je bolja psihološka ravnoteža, opustite se.
 
Bik
 
Voljena osoba ima različite prigovore na vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju opomenu. Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna mjerila. Prijaće vam aktivan odmor i više sati čvrstog sna.
 
Blizanci
 
Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh uklopite u prosječna mjerila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Obratite pažnju na svoje snove.
 
Rak
 
Voljena osoba umije da vas ostavi u ubijeđenju, kao da je sve u najboljem redu. Ali, vi naslućujete novi problem. Na poslovnoj sceni sve ima svoj vijek trajanja, a vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene. Prijaće vam psihofizička relaksacija i opuštanje.
 
Lav
 
Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahtjeve. Iritira vas nečije ponašanje. Otvorena rasprava sa jednom osobom ilustruje vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika. Izbjegavajte konfliktne situacije.
 
Djevica
 
Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Pokušavate da odredite svoje mjesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa provjerenim saradnicima. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.
 
Vaga
 
Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmijehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Prihvatite nove ideje sa namjerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmjerava na kreativno izražavanje i djelovanje. Priuštite sebi omiljenu zabavu kao podsticaj za dobro raspoloženje.
 
Škorpija
 
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nježnosti donose veliko zadovoljstvo. Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savjet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju.
 
Strijelac
 
Ništa nije bezazleno, kao što izgleda. Partner budnim okom prati vaše kretanje i ponašanje. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Izbjegavajte rivalske odnose.
 
Jarac
 
Kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u vašem odnosu, nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešno ponašanje. Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Prijaće vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.
 
Vodolija
 
Partner ima povjerenje u vaše sposobnosti i prepušta vam da donesete odluku u zajedničko ime. Ne želite da vas neko previše obavezuje. Imate zanimljive ideje. Blic procjena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje intuitivno opažanje. Prijaće vam šetnja i neki vid relaksacije, kao opuštanje.
 
Ribe
 
Važno je da razumijete nečije želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje ne razumijete. Neko vas navodi na pogrešan zaključak ili loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )