Foto: RTL

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan
 
Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh uklopite u prosječna mjerila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Obratite pažnju na svoje snove.
 
Bik
 
Partner ne može da vam dočara sve što biste željeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Ne vjerujete u nečija obećanja, tražite ubjedljive dokaze ili garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeni pred saradnicima. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.
 
Blizanci
 
Situaciju koju želite da predstavite ili nametnete kao dobro rješenje po nečijem mišljenju djeluje kao loš izbor. Realno sagledajte svoje mogućnosti i strpljivo sačekajte na uslove koji vam nedostaju. Neko može da vam omogući poslovni dobitak. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.
 
Rak
 
Očekuje vas prijatno iznenađenje. Priuštite sebi neke lijepe sitnice i dobro društvo. Saradnja vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila, kao i na uvažavanje različitih afiniteta. Unosite više tečnosti u organizam.
 
Lav
 
Latentna nesigurnost koju osjećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Potrebno je da realno procijenite situaciju na poslovnoj sceni. Djelujete oprezno i ne vjerujte u sve što vidite ili čujete u susretu sa saradnicima. Izbjegavajte situacije u kojima osjećate psihološki pritisak.
 
Djevica
 
Neko umije snažno da ustalasa vaše misli i osjećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savjet i zajedničku procjenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Izbjegavajte različite izazove koji vas psihički opterećuju.
 
Vaga
 
Susret sa jednom osobom za vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Nažalost, taj vrhunac brzo prolazi. Bolje je da se ne zanosite nekim neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.
 
Škorpija
 
Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Djelujete zanosno i uspijevate da privučete nečiju pažnju. Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Prihvatite korisnu ideju o saradnji. Važno je da uskladite svoje misli i osjećanja.
 
Strijelac
 
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nježnosti donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu. Imate dobre ideje, ali neko vas odbija. Ne dozvolite da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju ili volju. Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju.
 
Jarac
 
U emotivnom smislu, očekuje vas novo zadovoljstvo koje će obilježiti vas odnos sa voljenom osobom. Uvijek postoji i lakši i teži put do uspjeha, stoga prihvatite korisnu ideju koju predlažu vaši saradnici. Nalazite se u sjajnoj formi.
 
Vodolija
 
Nalazite se u zabludi i na subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim očekivanjima. Potrebno je da se pravilno organizujete da biste ostvarili uspjeh na različitim stranama. Ne dozvolite da vas neko usporava. Važno je da dobro profiltrirate svoje misli i osjećanja.
 
Ribe
 
U emotivnom smislu nemojte činiti stvari koje kod partnera izazivaju ljutnju ili negodovanje. Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu, sada vam preostaje žaljenje zbog onoga što ste rekli ili učinili. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )