Foto: Glas Srpske

Amerikanac koji je dobio džekpot na lutriji Mega milioni podnio je tužbu protiv majke svog djeteta jer je svojim roditeljima rekla da je osvojio ogromnu nagradu.

Neidentifikovani muškarac osvojio je u januaru 1,35 milijardi dolara, što mu je promijenilo život. Nakon toga njegova partnerka je potpisala ugovor o tajnosti kako bi nagrada ostala tajna, ali ga je prekršila i on sada od nje traži šestocifrenu sumu.
 
Čovjek, nazvan u medijima "Džon Do", osvojio je džekpot Mega miliona sa brojevima 30, 43, 45, 46 i 61 i zlatnom Mega loptom sa brojem 14.
 
Muškarac iz Lebanona, u državi Mejn, uzeo je jednokratnu uplatu od 723.564.144 dolara, pa je zbog poreza ostao bez nešto više od 500 miliona dolara.
 
Nakon dobitka, žena nazvana "Sara Smit" potpisala je 8. februara ugovor o neotkrivanju podataka kako bi Doovo ime nepoznato do 1. juna 2032. godine, kada njihova ćerka napuni 18 godina.
 
"Zbog jedinstvene zabrinutosti za bezbjednost, sigurnost i privatnost zbog dobitka na lutriji, okrivljena je pristala da sklopi Ugovor o neotkrivanju podataka („NDA“) sa Doom kako bi očuvala bezbjednost i sigurnost Džona Doa, kao i sopstvenu i bezbjednost njihove ćerke i da bi izbjegao nepopravljivu štetu ukoliko bi javnost saznala za dobitak i njegov identitet, lokaciju i imovinu", navodi se u tužbi.
 
U tužbi se navodi da je Smit rekala za dobitak na lutriji svojim roditeljima u jednom ili više telefonskih poziva i da je trebalo da kaže Dou za bilo kakvo „namjerno ili nenamjerno otkrivanje“. 
 
Od traži od suda da joj izda zabranu kako bi je spriječio da otkrije informacije većem broju ljudi, prenosi 24sedam.rs.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )