Foto: FEDERICO PROIETTI/EPA

Juventus je zvanično objavio da je Kristijano Ronaldo testiran negativno na virus koronu. Odlična vijest za navijače Stare dame, ali i generalno ljubitelje fudbala.

Portugalski superstar je van terena otkako je testiran pozitivno na virus koronu tokom reprezentativne pauze, a propustio je zbog toga i utakmicu Lige šampiona protiv Barselone i svog velikog rivala Lea Mesija.

Bjankoneri su potvrdili da se posljednji test pokazao negativnim, te da Ronaldo može da izađe iz kućne izolacije u kojoj je proveo 19 dana.

Juventus je i zvanično potvrdio da je Ronaldo pobedio koronu. Kristijano Ronaldo je radio test na koronu i on je dao negativan rezultat. Igrač se tako oporavio poslije 19 dana i ne mora da bude u kućnoj izolaciji – stoji u saopštenju, a prenosi “Mozzartsport”.

Kakva je dalja procedura za Ronalda?

Moraće da ode na dalje medicinske preglede pre nego što bude u prilici da se vrati u tim. Očekuje se da će te preglede odraditi sutra, a nada se Stara dama da bi mogla da računa na Ronalda već protiv Specije u nedjelju u utakmici Serije A.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )