Foto: Vlada RS

Organizacioni odbor Teniskog turnira „Adria tur“ koji će se, u organizaciji Fondacije Novak Đoković održati u Banjaluci 3.i 4. jula formiran je danas, a predsjednik Organizacionog odbora je Milorad Dodik srpski član Predsjedništva BiH.

Članovi su Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike, Zora Vidović, ministar finasija, Sonja Davidović, ministar za porodicu omladinu i sport, Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, Draško Milinović, predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske, Saša Trivić, član Upravnog odbora Teniskog saveza Republike Srpske, Siniša Karan, član Upravnog odbora Teniskog saveza Republike Srpske, Dragan Dragičević, generalni sekretar Teniskog saveza Republike Srpske i Siniša Simeunović, direktor Teniskog kluba Mladost.

Organizacioni odbor je konstatovao da svi radovi u pripremi teniskog spektakla u Banjaluci idu planiranom dinamikom, i da će svi organizacioni poslovi biti na vrijeme završeni. Sve institucije Republike Srpske kao i grad Banjaluka pružile su punu podršku organizaciji ovog događaja.

Neposredno prije formiranja Organizacionog odbora održana je i sjednica Upravnog odbora Teniskog saveza Republike Srpske na kojoj je bilo riječi o svim tehničkim detaljima u vezi sa pripremom „Adria tura“

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković je organizator „Adria toura“, a partner u organizaciji događaja u Banjaluci je Teniski savez Republike Srpske.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )