Foto: Pixabay

Fatima Gavrankapetanović-Smailbegović, doktorica na Odjelu ginekologije i akušerstva na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS), dobila je disciplinsku prijavu u kojoj stoji da je u toku radnog vremena viđena u frizerskom salonu.

Gavrankapetanović-Smailbegovićeva tvrdi da je prijava za povredu radne obaveze neosnovana, te da je ona samo jedan od pokušaja da je "otjeraju i sa Kliničkog centra i Medicinskog fakulteta".
 
Kako prenose federalni mediji, ona je prijavljena da je 14. septembra u 14:25 časova viđena u frizerskom salonu, a da pretpostavljenog u KCUS-u nije obavijestila o izlasku s posla.
 
U prijavi stoji da je sekretar Odjela za ginekologiju i akušerstvo doktoricu oko 15:00 časova pozvao na mobilni telefon, te da mu je ona potvrdila da nije na poslu, iako radno vrijeme traje do 16:00 časova.
 
Takođe, navedeno je da se doktorica lažno upisala u evidenciju dolazaka i odlazaka ljekara, gdje je navela da je došla u 7:00, a izašla u 16:00 časova.
 
Gavrankapetanović-Smailbegovićeva je za N1 kazala da ju je u frizerskom salonu fotografisala koleginica i da je time počinila krivično djelo, te da će protiv nje preduzeti određene korake.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )