Foto: ATV

Policijska uprava zagrebačka završila je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila tri krivična djela "Oštećenje tuđe stvari".

Jedno vozilo oštetila je čak dva puta - i u martu i u aprilu.
 
Sumnja se da je između 18 i 19. marta 2021. godine došla u Ulicu Dunda Maroja u Zagrebu, prišla automobilu marke reno zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 66-godišnjaka.
 
Zatim je u pogodnom trenutku odgovarajućim alatom napravila ogrebotinu duž lijeve strane vozila i to u dužini od oko dva metra te se potom dala u bijeg, prenosi "24sata.hr".
 
Sumnja se kako je dvije nedjelje kasnije u Ulici Kozarčeve Tene isto tako oštetila automobil marke volksvagen zagrebačkih registracija, te izrezala obje desne gume vozila.
 
Nekoliko dana kasnije, osumnjičena je ponovo došla u Ulicu Dunda Maroja i prišla istom automobilu kao i u martu. Ovaj put, sumnja se, odgovarajućim je predmetom probušila zadnju lijevu gumu te pobjegla sa mjesta događaja.
 
Materijalna šteta iznosi oko 13.100 kuna.
 
Nakon završenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičene je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )