Foto: Screenshot/YouTube

Dragan Marinković Maca ponovo je postao hit na društvenim mrežama zbog svojih urnebesnih izraza lica tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Bh. glumac već je ranije osvojio mreže zbog svojih izraza nevjerice i čuđenja na izjave voditeljice Jovane Jeremić prilikom gostovanja na u jutarnjem programu na srbijanskoj televiziji Pink iz aprila prošle godine.

Dok je govorila kako se voditelji reality programa najčešće nipodaštavaju i smatraju ih manje ozbiljnim Marinković je prošao niz različitih raspoloženja - od čuđenja, iznenađenja, nevjerice i smijeha.
 
Sada je Marinković podijelio snimak susreta s istom voditeljicom u jednoj zabavnoj emisiji, a ovaj put ju je posmatrao jednako začuđen dok je pokazivala svoje "plesne sposobnosti".

Naime, gost u emisiji je bila i pjevačica Neda Ukraden koja je izvela svoju pjesmu "Da se nađemo na pola puta", a voditeljica se priključila plesačicama.
 
"Za sve nas, izgubljene u vremenu i prostoru. Za sve nas koji smo stali na pola puta - zabezeknuti", napisao je Marinković uz snimak koji prikazuje njegove urnebesne grimase.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )