Foto: Avaz

Prava drama odvijala se na Ilidži u noći između srijede na četvrtak u jednom stanu na četvrtom spratu kada je muškarac pod uticajem narkotika, skočio kroz prozor u toaletu i pao na asfalt ispred zgrade.

Kako saznaje "Avaz" od izvora bliskog istrazi, u srijedu se u poslijepodnevnim satima mladi par useljavao u iznajmljeni stan u jednoj zgradi na Ilidži, te su pozvali svoje poznanike, takođe mlađi par, da im pomognu.
 
Kada su sve već završili i sjeli da se odmore i proslave useljenje, iza ponoći im se javio poznanik i rekao da će i on doći. Kada je došao, bilo je vidno da je koristio narkotička sredstva.
 
Nedugo zatim došao im je još jedan poznanik i ubrzo je izbila verbalno svađa između njega i drogiranog muškarca koji je dobio i par pljuski po glavi.
 
Drogirani muškarac je potom otišao u toalet, a vlasnik stana je krenuo za njim bojeći se da će uzeti možda žilet i vratiti se da nekog napadne.
 
Kada je ušao u toalet, vidio je samo ruke svog poznanika koji se pridržavao za takozvanu klupicu s vanjske strane prozora. Muškarac je pritrčao da ga uhvati za ruke, ali je ovaj u tom momentu skliznuo i pao na asfalt ispred zgrade.

"On je pretpostavljam htio da pobjegne iz stana, ali mi nije jasno zašto je odlučio da skoči kroz prozor", rekao je mladić koji je iznajmio stan.
 
Hitna pomoć i policija su odmah došli na lice mjesta. Povrijeđeni je preživio pad i kako nezvanično saznaje "Avaz" njegove povrede nisu životno ugrožavajuće.
 
Kako bi se u potpunosti rasvijetlio događaj policija je privela na saslušanje trojicu ostalih muškaraca koji su bili u stanu.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )