Foto: klix.ba

Britanska pjevačica albanskog porijekla Dua Lipa sinoć je nastupala u pulskoj Areni gdje je publiku "bacila u trans" svojim najvećim hitovima.

Lipa je tokom nastupa imala nekoliko različitih odjevnih kombinacija - počev od prozirnog mrežastog bodija ispod kojeg se vidio donji veš do kožne kombinacije topa i kratkog šorca.
 
Publiku je pozdravila na hrvatskom jeziku kazavši "Dobro veče, Pula", tokom nastupa je i uzvikivala "Ajmo, ljudi" što je posebno bilo interesantno ljudima na društvenim mrežama s Balkana.

Lipina majka, Anesa, je porijeklom iz Bosne i Hercegovine te ne čudi da pjevačica poznaje i naš jezik. Izvela je neke od svojih najvećih hitova poput "Be The One", "New Rules", "Houdini", "Illusion" itd.

Prije samog koncerta ispred Arene su bile primjetne velike gužve, a ljudi su u redovima čekali na ulazak.

Pjevačica je Arenu rasprodala u samo 10 minuta od puštanja karata - ulaznice za travu su iznosile 79 eura - što je najjeftinija opcija, a pored toga u ponudi su bile i ona od 139 eura za ložu, 109 za parter, 99 za tribinu, a platinum karte su koštale 486,5 eura.

Koncert je dio njene turneje na kojoj premijerno uživo izvodi pjesme sa svog trećeg studijskog albuma "Radical Optimism".

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )