Foto: KARLEUSASTAR / INSTAGRAM/SCREENSHOT

Duško Tošić potvrdio je u policiji da je došlo do svađe između njega i supruge Jelene Karleuše, ali je rekao da ni do kakavog nasilja nije došlo.

Naime, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.
 
– Svađali smo se, šokiran sam, ne shvatam šta me je snašlo – navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla mjeru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdio za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.
 
– Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše – rekao je Perović.
 
Da podsetimo, na lice mjesta je došla policija gdje je utvrđeno da je Duško Tošić pljunuo svoju suprugu, a nakon toga joj zadao udarac otvorenom šakom u predjelu lica, gdje je od udarca zadobila povredu sa desne strane lica u vidu posjekotine.
 
Na licu mjesta ovaj događaj su potvrdili svjedoci koji su bili u kući, tačnije rodbina.Duško je saslušan u svojstvu građanina, a tek pošto Prvom osnovnom tužilaštvu bude dostavljen izvještaj policije i nadležnih službi ono će odlučiti o daljem postupanju.
 
Inače, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, prije dvije godine pjevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pjevačica se kasnije predomislila i nije željela da ga krivično goni, piše Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )