Foto: facebook

Fudbaler Duško Tošić živi san mnogih – ima uspješnu sportsku karijeru, zarađuje milione, otac je dvije ćerke, a njegov privatni život uvek je intrigirao javnost

Tošićev put do zvijezda, međutim, nije bio lak. Duško je odrastao u malom selu nadomak Zrenjanina, a zbog nedostatka finansijskih sredstava, Duškov otac odlučio je da sina pošalje u Dom učenika srednjih škola "Angelina Kojić Gina", u kome se školovao i trenirao fudbal.

"Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dijete u razvoju vrlo važno. Sad je uspješan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu", ispričao je svojevremeno Milorad Tošić, pokojni otac fudbalera koga je tužna vijest o smrti oca dočekala dok je bio u Kini 2018. godine.



Duškova supruga Jelena Karleuša jednom prilikom je i sama govorila o Duškovom teškom odrastanju, otkrivši da je u tom kriznom periodu fudbaleru mnogo značila pomoć majke Kristine Kije Kockar, Nadice, koja ga je hranila.
 
"Nemam ništa protiv Kije, ali ima jedna zanimljiva priča. Moram je reći, iako nisam planirala. Ispričao mi je Duško, moj muž. Kada sam ja imala žestoke napade na nju, on mi je rekao: 'Nemoj više da je diraš zato što je njena majka pomagala kad sam ja bio mali i kad sam bio jako siromašan i nisam imao šta da jedem. Njena majka mi je davala ručak u jednom restoranu gdje je ona radila'. Tako mi je Duško rekao, živa istina", ispričala je Karleuša ranije u jednoj TV emisiji.
 
U javnosti se dosta spekulisalo o pjevačicinom odnosu sa Duškovom majkom, a kako su domaći mediji pisali, to što je Nikoleta Tošić odlučila da živi povučenim životom i ne miješa se u brak svog sina, ne znači da ne podržava pevačicu.

Navodno je Jelena nakon smrti majke Divne Karleuše vrijeme provodila sa svekrvom, koja joj je pružila neizmjernu podršku. Inače, Tošić je preko puta roditeljskog doma sagradio novu kuću za svoju porodicu, suprugu Jelenu i dvije ćerke, Niku i Atinu, u koju su, prema riječima komšija, nekada dolazili često.
 
Kakva je situacija sada, nije poznato, s obzirom na skandale koji u proteklo vrijeme potresaju brak porodice Karleuša–Tošić: od navodne Jelenine afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, preko medijskih napisa o navodnim Tošićevim prevarama, u kojima su ga povezivali sa raznim ženama, do navodnog fizičkog nasilja koje je Karleuša pretrpjela od supruga u njihovoj kući na Dedinju, na Božić ove godine.

Početak 2021. godine definitivno nije bio sjajan za bivšeg fudbalskog reprezentativca, koji je na veliki hrišćanski praznik morao da daje izjavu u policijskoj stanici povodom prijave supruge Jelene Karleuše, koja je tvrdila da ju je Tošić pljunuo i ošamario u porodičnom domu. Zbog toga je dobio zabranu prilaska pevačici u trajanju od trideset dana.
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )