Foto: Instagram/jlo

Slavna pjevačica Dženifer Lopez stiže na privatnu zabavu jednog biznismena iz S rbije koji je za to iskeširao ni manje ni više nego 200.000 evra.

Slavna pjevačica Dženifer Lopez stiže na privatnu zabavu jednog biznismena iz Srbije koji je za to iskeširao ni manje ni više nego 200.000 evra.
 
Latino diva će krajem maja privatnim avionom da sletjeti na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" gdje će je na pisti čekati luksuzno vozilo koje će je odvesti na lokaciju gdje će biti organizovana žurka.
 
"Planirano je da Dženifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cijenu je uračunat pjevačicin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom slijeće oko osamnaest časova. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gdje će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća nazad u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uslove, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom", priča izvor za Kurir.
 
Holivudska zvijezda u Srbiju će doći u pratnji svog tima, ali bez supruga, glumca Bena Afleka.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )