Foto: glassrpske

Pjevač Haris Džinović kaže da se nakon razvoda, do koga je došlo nakon dvije decenije braka sa kreatorkom Melinom, osjeća dobro.

- Ono što te ne ubije to te ojača. Nije moglo da me ubije, ali moglo je da mi savije kičmu. Ja mislim da sam jači. To mi čak pričaju i neki moji prijatelji ne samo nakon ovog razvoda nego u posljednjih godinu dana. Mislim na one koji su pobliže bili upoznati sa situacijom u kući. Kažu da sam potpuno drugačiji u pozitivnom smislu. Sticajem okolnosti sam sam i osjećam se čvršće i jače. Da li je to bolje ili gore ne znam, vrijeme će pokazati - rekao je Džinović za Kurir.
 
Kaže da kada bi se on pitao do kraja njegovog braka ne bi došlo.
 
- Ne bih to radio iz prostog razloga što je porodica svetinja koja se gradi od nulte pozicije. Dovedeš je na 20 godina i onda to razbiješ kao jaje. Tako da, ako se malo okreneš, kažeš glup si ko... što to radiš? To treba raditi nakon godinu dana ili dvije, ako ljudi vide da nisu jedno za drugo. Neka to naprave za godinu, dvije, tri, a ne za 20-30 godina, ko što ima slučajeva. Evo ovaj moj slučaj je jedan kada se razbija poslije 20 godina, a ima slučajeva kada se to dešava i poslije 30 - rekao je Haris.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )