Foto: Instagram/editaaradinovic

Popularna pevačica Edita iskreno je govorila o situaciji koja je zadesila estradu usled pandemije koronavirusa. Kako su nastupi onemogućeni, mnogi pevači su već mesecima bez prihoda. Atraktivna pevačica ističe da živi skromnim životom te da ne strahuje zbog novca jer se seća i gorih dana.

"Ne strahujem trenutno zbog novca, znala sam i za gore dane. Živim skromnim i normalnim životom. Nemam neku potrebu da izlazim, da trošim novac, ne vodim pretenciozan život. Ovaj nastup koji sam imala pre neki dan bilo mi je nešto najlepše otkad radim svoj posao, jer kad sam završila, bilo je pola 12 i nekako je sve drugačije, a svi su se dobro proveli i svi smo bili kao jedno. Izgleda da sada više cenimo slobodu, bliske ljude i zdravlje", rekla je Edita u razgovoru za "Blic" i priznala da priželjkuje da se ostvari kao majka.

"Privatno nisam toliko hrabra, više sam emotivna. Volela bih da imam porodicu i da se ostvarim kao majka, da živim normalnim i lepim životom, ali ne dosadnim. Zamišljam da sutra putujem sa svojom porodicom, da učim nove stvari, da ih prenosim svom detetu i da prosto uživam u porodičnoj idili", iskrena je Edita.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )