Foto: Infobijeljina

Efikasnom reakcijom poliije iz Prnjavora u samo par časova riješena je iznuda u tom gradu i uhapšen je Edin K., potvrđeno je za Cafe.ba

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla da je policiji sinoć oko 18.30 časova oštećeni prijavio da ga je na ulicima presreo nepoznati muškarac sa automobilom „BMW“.

- Oštećegani je rekao da ga je ta osoba odvelo u podrum zgrade, gdje ga je fizički napao, zadavši mu više udaraca po tjelu, a potom mu je oduzeo parfeme koje oštećeni prodaje, jer ga je navadno u ranijem periodu oštećeni prevario prilikom kupovine – pojasnila je Mučibabićeva.

Ona je dodala da je osumnjičeni uhapšen oko 20.40 časova, obavljen je pretres stambeno – poslovnog objekta i vozila „BMW“ , koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

- Sve mjere i radnje u okviru ovog predmeta preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda Prnjavor. U toku je kriminalistička obrada nad E.K. – dodali su u policiji.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )