Foto: srpskainfo.com

Uskoro stižu mladi krompirići, a njih možete da spremite za 20 minuta.

Sastojci:

  • 1 kg mladog krompira,
  • ulje,
  • začini, so, biber, majčina dušica, bosiljak
  • peršunov list


Priprema:

Krompir očistiti, dobro oprati i staviti na čistu krpu. Ulje ugrIjati i ubaciti krompir u to i poklopiti. Pržiti na tihoj vatri. Povremeno lopaticom prevrnuti krompir.

Potrebno mu je oko 20 minuta da lijepo porumeni.

Vaditi rešetkastom kašikom. U sud nasjeći peršunov list, malo bosiljka i majčine dušice. Dodati malo začina, soli i bibera. Ubaciti u krompir i sve dobro izmiješati.

Krompir je spreman za serviranje, piše superzena.b92.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )