Foto: citymagazine

Mnoge velike ljubavi rodile su se na snimanju filma, pa su se poslije sa malih ekrana preselile i u stvarni život. Nekim glumcima su određeni filmovi bili životna prekretnica, jer su tako upoznali svoje buduće supruge ili muževe. Ljubav mnogih od njih preživjela je izazove, ali ne manjka ni onih kod kojih nije vrijedjelo “do kraja života”, pa su na novom setu uplovili u novu romansu.

Iako se u tim slučajevima pokazalo da veze započete na radnom zadatku nemaju lijep završetak, neke priče su romantičnije i od onih koje smo mogli gledati samo na filmu.

Takva je bila ljubav naših glumaca Dragana Nikolića i Milene Dravić koji su sinonim za skladan odnos, dug i srećan brak. Upoznali su se na snimanju filma “Horoskop” davne 1969. godine, a samo dvije godine kasnije izgovorili su sudbonosno “da”. I to su učinili na veoma interesantan i spontan način. Dok su snimali film, iskoristili su pauzu za ručak kako bi “skoknuli” do opštine da se vjenčaju, a odmah nakon vjenčanja vratili su se radnim obavezama kao da se ništa nije desilo.

Legendarna glumica je zato često u šali govorila da su se vjenčali u pauzi za ručak, bez pompe, bez vjenčanice i drugih propratnih svadbenih detalja. Možda je zato i njihova ljubav bila takva, spontana, bez previše skandala, jednostavno čista ljubav. I možda je baš zato trajala više od četrdeset godina, do kraja života.

Ljubav jednog od najskladnijih parova današnjice Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića rodila se tokom snimanja filma “Zona Zamfirova”. Iako su tada oboje imali partnere, glumci nisu krili simpatije. Ćetković je rado govorio o prvom susretu sa sadašnjom suprugom na snimanju “Zone”.

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, još je bila studentkinja. Snimatelj me je pozvao da nešto pogledam, a Sloboda je stajala nedaleko odatle. Tada sam je prvi put zapazio. Ona se smeškala kada me je ugledala - kazao je popularni glumac.

Vjenčali su se 2008. na tajnoj ceremoniji, a kum im je bio Nikola Đuričko, koji je takođe glumio u “Zoni Zamfirovoj”. Dvije godine kasnije glumci su dobili bliznakinje Milu i Veru.

Osim dobrih filmova, Holivud može da se pohvali velikim, stvarnim ljubavima. Najbolji primjer su Kurt Rasel i Goldi Hon, jer je njihova ljubav kao vino, a prije dvije godine su proslavili 35 godina braka. Upoznali su se na snimanju filma “Jedan jedini, pravi, porodični bend” 1968, ali su počeli da se zabavljaju mnogo godina kasnije. To se desilo na Dan zaljubljenih 1983. godine nakon što su se ponovo spojili kako bi snimili film.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds upoznali su se na snimanju filma “Grin Lantern”. Mladi bračni par ima tri ćerke, posljednja je rođena 2019. godine i njeno ime nije poznato javnosti. Fredi Princ Džunior i Sara Mišel Geler upoznali su se 1997. godine na snimanju tinejdž horor filma “Znam šta ste radili prošlog ljeta”. Počeli su da se zabavljaju tek tri godine nakon toga, a vjenčali 2002. u Meksiku. Sara je u čast njihovoj petogodišnjici braka promijenila prezime u Princ.

Hemiju sa ekrana u stvarni život prenijeli su i Mila Kunis i Ešton Kučer koji su se upoznali 1998. na snimanju serije “Vesele sedamdesete”. Ešton je bio u vezi sa glumicom Demi Mur, a Mila je bila u vezi sa Mekolijem Mekalkinom. Počeli su da se zabavljaju 2012. godine, kada su oboje raskinuli svoje prethodne veze. Mila i Ešton su vjenčani i imaju dvoje djece.

Dovoljno srećni da ljubav svog života upoznaju na poslu bili su i Eva Mendez i Rajan Gosling koji su počeli da se zabavljaju 2011. godine nakon što su zajedno snimili film “Kuća iza borova”. Par ima dvije ćerke, a njihova veza važi za jednu od najstabilnijih u Holivudu.

Džinifer Gudvin i Džoš Dalas upoznali su se na setu serije “Nekada davno” 2011. godine. U to vrijeme Džoš Dalas bio je u braku, a Gudvinova je bila vjerena. Glumci su postali prijatelji i provodili više vremena zajedno. Nakon nekog vremena oboje su postali samci i njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav.

Danijel Krejg i Rejčel Vajs bili su dugogodišnji prijatelji, ali je rad na filmu “Kuća snova” njihovo prijateljstvo pretvorio u ljubav. Rejčel je u 48. godini rodila njihovo prvo dijete.

 Penelope Kruz i Havijer Bardem započeli su vezu dok su snimali “Ljubav u Barseloni”. Vjenčali su se 2010. i imaju dvoje djece. Upoznali su se na snimanju filma “Šunka, šunka”, ali se tada nisu zaljubili. Havijeru se činilo da je ljubav svog života upoznao u liku druge glumice Kristine Pales. Međutim, sudbina je odlučila da slavnim glumcima podari drugu priliku.

Ljubav između Toma Kruza i Penelope Kruz rodila se na snimanju filma “Vanilla Skdž”. Slavni glumac igrao je sa Nikol Kidman u filmu “Dani groma”. Iako je bio oženjen na početku snimanja, njegovo srce osvaja crvenokosa ljepotica. Godinu kasnije pozvani su u drugi projekat - film “Daleko, daleko”. Ironično, razveli su se nakon snimanja filma “Širom zatvorenih očiju”.

Popularni par Kit Harington i Rouz Lesli zaljubio se na setu serije “Igre prestola”, a vjenčali su se 2018. godine u Škotskoj. Vil Smit je Džejdu Pinket Smit upoznao na snimanju serije “Princ sa Bel Era”. Ona je bila na audiciji za ulogu njegove djevojke, ali je nije dobila. Vil i Džejda postali su prijatelji, a u vezu uplovili 1995. Par ima troje djece.

Kevin Bejkon i Kira Sedžvik u braku su 31 godinu. Upoznali su se 1988. godine na snimanju filma. Imaju dvoje djece. Zanimljivo je da je par 2013. godine učestvovao u emisiji u kojoj poznate ličnosti pronalaze svoje korijene, u kojoj su saznali da su rođaci po devetom koljenu.

Natali Portman i Benjamin Milepijed su još jedan par koji je ljubav pronašao na setu. Zajedno su prošetali crvenim tepihom da bi dobili “Oskara” kada je Natali očekivala njihovo prvo dijete.

 Monika Beluči i Vinsen Kasel zaljubili su se 1996. godine u filmu “Apartman”, a veza je krunisana i brakom. Nažalost, oni više nisu zajedno, ali zato imaju djecu kao plod nekadašnje ljubavi.

Ljubav Anđeline Džoli i Breda Pita nije krenula kao bajka, a nije se tako ni završila. Zaljubili su se na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”. Bred je tada varao Dženifer Aniston s Ađelinom, a kasnije se s njom i vjenčao. Odgajali su šestoro djece, ali nakon jedanaest godina ljubavi sve je završeno glasnim i skandaloznim razvodom.

Amber Herd ne samo da je osvojila srce miljenika mnogih žena Džonija Depa, već ga je i odvojila od Vanese Paradiz. Upoznali su se na snimanju i zaljubili, ali njihova priča imala je loš kraj.

Elizabet Tejlor i Ričard Barton  

Filmska diva Elizabet Tejlor udavala se osam puta, a jednom muškarcu je čak dva puta izgovorila sudbonosno “da”. Svojom najvećom ljubavi nazivala je glumca Ričarda Bartona. Za njega se prvi put udala 1964. godine.

- Ne možete vjerovati koliko sam srećna. Ovaj brak trajaće zauvijek - izjavila je Elizabet nakon vjenčanja, ali bračna zajednica ipak je trajala 10 godina. Samo godinu nakon razvoda par se opet vjenčao, ali ovaj put razvod je uslijedio nakon samo devet mjeseci braka.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )