Foto: Printscreen

BEOGRAD - Policija je tri puta zaustavila Pančevca dok je vozio svoju ženu na porođaj, a u jednom trenutku pomislio je da ga jure.

Međutim, oni su mu pomogli, a iako je bilo dramatično, ubrzo se rodio zdrav dječak koji ima 3,8 kilograma.
 
Major policije Dragan Vasilić, zamejenik komandira saobraćene policije Pančevo i Nebojša Spasić policajac, pomogli su mladim roditeljima da bezbjedno stignu do bolnice, a gostujući u "Jutru" ispričali su kako je to izgledalo.
 
- Ja sam bio u sklopu te druge patrole koja je zaustavila ovog vozača sa porodiljom u vozilu. To veče je izgledalo uobičajeno, kao i svako drugo veče. Naš posao je takav, dinamičan, tako da obično očekujemo neočekivano. Iznenađenje je usledilo kada smo u Crepaji iz pravca Kovačice zaustavili vozilo, čiji vozač nam je odmah saopštio da je sa njim u vozilu žena koja se porađa.
 
Mi smo mu odmah omogućili da nastavi dalje kretanje i meni je tada kroz glavu prošlo da on baš nije fokusiran na vožnju i na saobraćaj, jer mora pažnju da obrati na gospođu koja je bila pored njega. Tada sam pozvao prvu narednu patrolu koja je bila u naselju Skrobara u severnoj industrijskoj zoni grada Pančeva.
 
U toj patroli se nalazio Nebojša zajedno sa policajcem Đukić Stefanom i našim komandirom saobraćene policije u Pančevu Aleksandrom Miljković - rekao je Dragan, a Nebojša se nadovezao:
 
- Pola sata pre ponoći nam je zajedno komandir javio putem telefona da se vozilo ka Pančevu kreće velikom brzinom, da je u pitanju inostrano vozilo i da je u vozilu porodilja, nakon čega smo mi brzo doneli odluku da sačekamo vozilo kako bismo ga ispratili do Pančeva.
 
S obzirom da je bio vikend, mi smo sačekali vozilo, vozilo je prošlo, krenuli smo za vozilom pod rotacijom, gde smo se kretali pored vozila i kroz prozor rekli da nas prati.
 
Nakon čega je, pretpostavljam, vozač shvatio o čemu se radi. kretali smo se ka Pančevu gde smo mu čistili put. S obzirom da je bio vikend, subota, malo veći intenzitet saobraćaja je bio, tako da smo stigli na vrijeme - ispričao je Nebojša, a šta je o svemu ovome rekao ginekolog Dušan Protić, saznajte u videu u nastavku teksta.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )