Foto: DUNJA ĐORĐEVIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica Zorica Marković nedavno je priznala da joj Darko Lazić i dalje nije vratio novac koji joj duguje, a zatim i osudile sve kolege koji nastupaju za vrijeme pandemije korona virusa, te se Lazić osjetio prozvanim nakon što je nastupao na jednoj korona žurki.

Ipak, Zorica se najviše iznervirala kada je čula da je Darko ogovara po medijima i priča na sav glas kako preko njega želi malo medijskog prostora u novinama.

– Više ni ne čitam ko kakve izjave daje, ni ko kome zabada nož u leđa, pa ni šta kaže Darko Lazić. Ja njega zaista volim i stvarno nisam rekla da bih voljela da on završi u zatvoru. Mislila sam na sve koji prave te korona žurke i ne poštuju mjere. Novčana kazna za sve koji prave žurke, ako ponove isto onda još veća kazna kao što svuda u svijetu rade, a to je kućni pritvor ili zatvor. Pa koliko nam dnevno ljudi umire, gdje je tu savjest. Darko je posljednji na planeti da bilo šta ružno kažem, a on se pali kao hepo kockica, koji mu je moj više – rekla je za Star, pa nastavila:

– Kada je prije dve godine gostovao u “Zadruzi”, sjedeli smo sa Janjušem i razgovarali da nas troje otvorimo neku kafanu. Šalili smo se da se zove “Daleko bilo” i tada sam onako iz zezanja rekla “Prvo da sa Darkom izravnam račune”, kad plati ceh, možemo da sarađujemo!” Kao da sma ga ubola u oko. Samo to spominje. Od tog ceha je prošlo četiri godine i ja sam platila u restoranu taj dug od nekih 50.000 dinara i kraj priče – rekla je pjevačica.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )