Foto: srpska info

Starleta Anđela Veštica se već određeni vremenski period bavi prodajom svojih intimnih fotografija na društvenoj mreži "OnliFans", pa je sada otkrila koliko novca je zaradila za samo jednu sliku i šokirala u studiju.

Anđela Veštica je bila gost u “Amidži šou”, a u jednom segmentu emsiije uslijedila je igrica tokom koje su gosti ogovarali na škakljiva pitanja.
 
– Koliko si novca si zaradila u jednoj transakciji preko “OnliFansa” – glasilo je pitanje.
 
– 42.000 evra – bila je jasna Anđela Veštica što je izazvalo nevjericu u studiju i kod gledalaca, te mnogi komentarišu da je za jednu golišavu sliku uspjela da zaradi skoro kao za jedan stan.– Neću da pričam o tome kao da je to neka tabu tema. “OnliFans” platforma ima dva miliona korisnika, u Srbiji je to tabu tema i nije nešto što je uobičajno i normalno. Ja se konkretno bavim prodajom nekih svojih intimnih slika i snimaka. To je kao recimo Instagram, samo gdje imaš članove koji plaćaju mjesečnu članarinu koju plaćaju meni lično – rekla je Anđela ranije.
 
– Ne bih da pričam zbog konkurencije, ali ubjedljivo imam najviše pratilaca. Ti znaš da sam ja skoro kupila stan u vrijednosti od 300.000 evra, kako ne bi moglo da se živi, ja nemam drugi posao.
 
Inače, Anđela Veštica nije jedina koja prodaje intimni sadržaj na ovom sajtu.
 
Starleta i nekadašnja voditeljka rijalitija “Parovi” Ava Karabatić šokirala je region kada je objavila da prodaje fotografije na kojima je golišava.
 
– Tačno je da ih prodajem, ali mi je samo žao što mi stranica ne dozvoljava da stavim cijenu fotografije veću od 50 evra, inače bih ih prodavala za 500 evra, s obzirom na to da sam Plejboj model i osoba koja vodi računa o svom izgledu – rekla je ona za “Alo.rs”.Podsjetimo, blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, nedavno se našla na meti kritika nakon što je odlučila da pokrene sajt na kome će naplaćivati svoj privatni sadržaj.
 
– Zorana da li je moguće da si pokrenula sajt sa obnaženim fotografijama? Da li to znači da se od običnog influensa više ne može živjeti, pa se sve više ljudi okreće Onlifans sajtovima i sličnim – glasio je jedan komentar.
 
Nakon ovog komentara blogerka je odmah reagovala i istakla da je u pitanju sajt na kome će ona dijeliti svoje privatne video snimke i razne sadržale i naplaćivati ih, ali na njemu neće biti sadržaj za odrasle, već naprotiv.
 
– Sajt uopšte neće biti sa golim fotografijama, već sa sadržajem kojeg neće biti na Instagramu i Jutjubu. Mnogo ličniji snimci i svašta nešto – odgovorila je blogerka, piše Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )