Foto: skysports.com

Mateja Kežman odlučio je da gradski život zamijeni planinom, a njegove nove fotke šokirale su čitavu javnost budući da ga je malo ko na prvu prepoznao.

Proslavljeni srpski fudbaler Mateja Kežman već dugo živi u djelimičnoj medijskoj ilegali, te posvećen svojoj supruzi Tari i sinu Luki daleko od očiju javnosti.
 
Jedan je od rijetkih koji ne koriste društvene mreže, stoga se njegove fotke mogu vidjeti samo na profilu njegove izabranice. Nekoliko novih pokrenule su lavinu reakcija na mrežama. Mateja Kežman sada izgleda potpuno drugačije, te se njegove nove slike danima komentarišu na internetu. Mnogi ističu da su ga jedva i prepoznali, ali da “od onakvog frajera ništa nije ostalo”.
 
Ono što se takođe komentarisalo jeste podatak da je Kežman odlučio i da napusti grad i život preseli na planinu. Navodno je nekadašnji sportista prjie izvjesnog vremena na Kopaoniku kupio kuću, a s obzirom da je veliki ljubitelj prirode i zdravog načina života, odlučio se da živi na ovoj lokaciji sa svojom porodicom.
 
“Mateja je stalno provodio zimske mjesece na Kopaoniku, jer obožava skijanje, a letnje na moru, na Adi Bojani. On je pronašao tamo svoj mir daleko od grada, a i njegova žena smatra da je Kopaonik mjesto najbolje za odrastanje njihovog sina. Kako tamo ima i apartmane, koje izdaje već nekoliko godina, a u koje je uložio novac koji je zaradio tokom fudbalske karijere, biće mu lakše da nadgleda poslove i da bude u toku sa svim dešavanjima na planini”, otkrio je izvor.
 
Pogledajte kako Mateja Kežman sada izgleda:
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )