Foto: ANDREJ ČUKIĆ/EPA

Crvena zvezda je imala sve dogovoreno sa Rasingom, ali Mateo Garsija je insistirao na Arisu, a sumnjalo se da preko tog grčkog kluba samo želi da se dogura do Olimpijakosa.

Odbio je da se vrati u Argentinu i Crvena zvezda je ostala bez već viđenog obeštećenja od 2.200.000 dolara, prenosi Mozzartsport. Olimpijakos se nadao da će u takvim okolnostima moći da Garsiju dobije za manje novca, ljuta Zvezda je odgovorila: za vas 2.200.000 evra i ni cent manje.

Međutim, problem je ostao, jer Garsija ovog ljeta nije ni u vidokrugu Dejana Stankovića, troši platu, a nije ni u rotaciji. Situacija koja nije sigurno nije povoljna za crveno-bijele, a taman kad su pomislili da će možda uspjeti da razveže taj čvor – novi problem.

Naime, Aris je prema saznanjima Mozzartsporta poslao novu konkretnu ponudu za Argentinca, 1.300.000 evra i 50 odsto od naredne prodaje Garsije, ali je sada sam igrač odbio ponudu iz Grčke što potvrđuje i njegov zastupnik za Srbiju, bivši sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović.

– Da, tačno je da Mateo Garsija ima ponudu iz Grčke, da se preseli u Aris, ali njegova razmišljanja idu u drugom pravcu – rekao je Stojadinović.

On nije otkrio informaciju u kom pravcu idu Garsijina razmišljanja: da li sada želi da ostane i izbori se za mesto u Stankovićevom timu ili samo čeka bolju ponudu?

Moglo bi to da bude i dobro za Zvezdu – pod uslovom da na kraju dobije novac koji želi – ali i loše, jer polako ulazi u cajtnot, s obzirom da prelazni rok u većini evropskih zemalja traje do 5. oktobra.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )