Foto: glassrpske

Kraj godine gotovo je nezamisliv bez kultnog filma "Sam u kući" koji već 30 godina zabavlja gladaoce u zimskom periodu.

Glavni junak u fimu je Kevin MekKalister, a mnogi se sjećaju i lopova iz filma koji su imali nadimak "Vet bandits" ili "mokri banditi". Lopove Marva i Herija glumili su Daniel Stern i Džo Pesci, a mnogi ih danas ne bi ni prepoznali.
 
U filmu "Sam u kući" lopovi Marv i Heri bili su žrtve Kevinovih zamki koje su često ostavljale posljedice na njihovim tijelima. Daniel se jednom prilikom osvrnuo na povrede koje je zaradio na snimanju, a koje nisu bile samo filmska magija i šminka.
 
"To je kao da smo igrali neki sport. Ne bole vas nikakve povrede jer ste se zabavljali. Dobio sam jak udarac u nos i raskrvario ga kada sam morao gurnuti glavu kroz vratašca za pse. Morao sam je i brzo izvući, ali sam zapeo svojim velikim nosom", prisjetio se.
 
On snimio je još nekoliko filmova, ali su svi manje uspješni od kultnog "Sam u kući". Stern se pored glume, bavi i režiranjem, a 2009. godine dobio je i nagradu Call to Service Award bivšeg američkog predsjednika Baraka Obame.
 
Nakon uloge u filmu "Sam u kući", Džo Pesci je ostvario znatno veći uspjeh od svog kolege iz bande. On je igrao u brojnim filmovima kao što su "Moj rođak Vini", "Kasino" i "Smrtonosno oružje 3 i 4".
 
Džoa smo ponovno gledali u filmu "Bupkis" iz ove godine u kojem je glumio uz komičara Petea Davidsona i Edie Falko, najpoznatijoj po ulozi Carmele u seriji  Sopranos. Džou je ovo bio prvi put da ga vidimo na velikom platnu nakon čak 30 godina. Njegovo bogatstvo se procjenjuje se na oko 50 miliona dolara, prenosi Kliks.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )