Foto: Nezavisne/Facebook

Da nije tačna tvrdnja kako danas nema dobrih ljudi govorio i događaj od proteklog vikenda iz Trebinja.


Naime, pronašavši novčanik sa značajnim iznosom novca i dokumentima, Trebinjac Zdravko Anđelić – Šurda kontaktirao je vlasnika i vratio mu izgubljene stvari.

Kako je navedeno, prilikom posjete najjužnijem gradu Srpske, Sarajlija Dragiša Furtula fotografisao je panoramski prikaz grada i sticajem okolnosti ostao bez novčanika.

Kada je sve izgledalo beznadežno, zahvaljujući plemenitosti ovog Trebinjca, neprilikama je došao kraj. Furtula je ovaj događaj opisao na svom facebook profilu.

-Prilikom slikanja panorame Trebinja zaboravim na krovu automobila torbicu sa rezervnim telefonom, dokumentima, određenom sumom novca, koja je pala na prvoj krivini u drugu kolovoznu traku, ja to naravno nisam primjetio, poslije nekoliko kilometara pri izlasku na ručak u restoran primijetim da nema torbice, brzo se vratim na mjesto slikanja, ali od torbice ni traga, vidno razočaran razmišljam od kojeg dokumenta krenuti u novo vađenje, ali onda nevjerovatnim spletom okolnosti koji ni najbolji režiseri ne mogu izrežirati preko Neuma, I Sarajeva pa povratna do okoline Trebinja dolazim do velikog čovjeka i poštenjačine Zdravko-Shurda Andjelic i svega što sam izgubio!!! - napisao je Furtula na Facebooku.

On je svoj status zaključio riječima:

"Živjeće ovaj narod dok postoje ovakvi ljudi".

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )