Foto: N1

Građani su ostavili svijeće i cvijeće ispred objekta čiji je vlasnik bila ubijena Amra Kahrimanović u Tuzli.

Građani su i dalje u šoku nakon ubistva koje se sinoć desilo u Tuzli, a kada je nakon više hitaca iz pištolja ubijena Amra Kahrimanović.
 
Inače, Tužilaštvo Tuzlanskog kantona oglasilo se jutros povodom ubistva koje se dogodilo sinoć u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli te kazalo da se utvrđuju okolnosti koje su dovele do ubistva žene.
 
Kako je rečeno, sinoć oko 21:00 sat u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli sa više hitaca iz pištolja ubijena je pedesetdvogodišnja A.K iz Tuzle. Osumnjičeni, E.Ć , koji je službenik Uprave policije MUP-a TK, je lišen slobode”- potvrdili su iz Tužilaštva.
 
Uviđaj na mjestu događaja je obavio dežurni tužilac i pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a TK. Dežurni tužilac izdao je naredbu za obdukciju tijela ubijene žene.
 
U toku je kriminalistička obrada, nakon čega će osumnjičeni uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Tužilaštva. U toku su istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje se vezuju za ubistvo žene, prenosi N1.
 
Tužilaštvo će danas dati izjavu za medije sa više detalja o događaju od sinoć.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )