Foto: crna-hronika.info

Direktori svih Operatora distribucijskog sistema državne kompanije Hrvatska elektroprivreda su prije nešto više od dva mjeseca blizu Slavonskog Broda tulumarili o trošku HEP-a.

Osim 21 direktora, na zabavi su bili i saradnici, ukupno između 30 i 40 ljudi, a zabavljala ih je poznata pjevačica Hanka Paldum.

Restoran Paljevine, kako je Telegramu potvrdio i vlasnik, slavonskobrodski ugostitelj Ljubo Prkačin, zatvorenog je tipa te se u njega ne može doći nenajavljen.

Primaju samo unaprijed najavljene grupe od oko 25 gostiju, rekla im je vlasnikova supruga Andrea Prkačin.

Vlasnik restorana Prkačin tvrdi kako je Paldum imala nekakvih problema na granici pa ga je zvala za pomoć, na što joj je on rekao da dođe u restoran u kojem su se zabavljali HEP-ovci.

No Telegramov izvor kaže kako je “priča malo drugačija” te da je Nikola Šulentić, direktor HEP-ove kompanije kćeri Operator distribucijskog sustava d.o.o., strastveni obožavatelj Hanke Paldum, pa su se domaćini potrudili ugoditi mu.

Ko je platio njen nastup potpuni je misterij. Iz HEP-a tvrde, ne spominjući ime zvijezde večeri, kako oni s njenim nastupom nemaju ništa: ”HEP ODS nije birao, ugovorio ni platio glazbeni program koji se odvijao u prostoru restorana”, stoji u odgovoru Zorana Vidovića, službenika za informiranje HEP grupe.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )