Foto: InfoBijeljina

Dobojska policija uhapisla je Z. S. zbog niza saobraćajnih prekrišaja koji je počinio tokom vikenda, a u jednom trentuku je i policajci pokušao udariti automobilom, rečeno je u PU Doboj.

Portaprol ove Uprave Dragana Kerkez je rekla da su Z. S. uhapsili pripadnici  Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj

- On je prilikom pojačane kontrole svih učesnika u saobraćaju, isključio se  iz kolone te naglo starovao svoj automobil „audi 80“ krenuvši u pravcu policijskih službenika, pokazujući namjeru da hoće da ih vozilom hoće povrijedi - istakla je Kerkezova.

Ona je dodala da je on uhapšen, a izvrešnim alkotestiranjem kod njega je  utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od oko  1,9 promila.      

- Prethodno je Policijskoj stanici Doboj 2 prijavljeno je da je Z.S. oštetio i automobil „BMW” vlasništvo G.O. sa područja grada Doboja - rekla je Kerkezova.

Od osumnjičenog je oduzet automobil „audi 80“ s obzirom da je on višestruki povratnik u činjenju prekršaja te da ima neplaćenog duga u Registru novačnih kazni u iznosu od 3.425 KM.

- Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv Z.S. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ i krivičnom djelu „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ -poručili su iz policije.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )