Foto: nezavisne

GRADIŠKA, SARAJEVO- Sarajlija Naser Abazi (20) koji je osumnjičen za ubistvo Erduana Abazija (19) u sarajevskom naselju Buča Potok, krio se u iznajmljenom smještaju u Gradišci gdje je uhapšen, saznaju "Nezavisne".

Ubistvo se desilo u utorak oko 18 časova u ulici Adema Buče u blizini škole a mladić je imao ubodnu ranu na vratu nastalu, kako se sumnja nožem ili šrafcigerom.
 
Naser Abazi je glavni osumnjičeni za ubistvo, a policdija je prehodno uhapsila A.A. (40), V. A. (21), K. A (40), M. A. (19) i D. A. (23) dok se za jednom osobom traga.
 
"Po raspisanoj potrazi Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, razmjenjujući operativna saznanja sa Obavještajno-sigurnosnom agencijom BIH i policijom MUP-a RS, PU Prijedor i PU Gradiška, lociran je i na području Gradiške slobode lišen N. A. ", naveli su iz MUP-a KS.
 
Nakon izvršenja krivičnog djela je pobjegao ali je sinoć oko 22 časa lociran i uhapšen zahvaljujući dobroj saradnji i razmjeni operativnih saznanja i informacija sarajevske policije sa OSA BiH i MUP-om RS, PU Prijedor i PU Gradiška.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )