Foto: RTS/YOUTUBE

Kviz "Slagalica" već decenijama važi za najgledaniji televizijski format koji rado gledaju sve generacije, zbog čega svaku epizodu i detalj u njoj, pomno prate stotine hiljada ljudi ispred malih ekrana.

Sinoćna polufinalna epizoda poznatog kviza koji se emituje na Prvom programu RTS, protekla je u nadmudrivanju Aleksandra Simića iz Beograda na poziciji plavog takmičara, dok je na poziciji crvenog bio Boris Stanković iz Pančeva.

U tijesnoj i neizvjesnoj brobi, pobjedu je odnio Aleksandar Simić, koji je sa zaostatkom od 30 poena ušao u igru, “Asocijacije”, koja će, kako se ispostavilo odličiti pobjednika, ali i zbog jednog od rješenja, nasmijati sve one koji su pratili sinoćnu epizodu kviza.

Iako je crveni takmičar, Stanković, riješio dvije kolone i povećao svoju prednost, do konačnog rješenja je došao ipak Aleksandar Simić.

Ono što je svima upalo u oči, jesu rješenja kolona koja su glasila; voće, drvo, Srbija, Afrika. Ovo potonje, bilo je razlog mnogima za smijeh jer ih je samo rješenje podsjetilo na jedno od sredstava za popravljanja polne moći kod muškaraca.

Pobjedi je bio blizu i Simić, koji je nakon dvije rješene kolone, kao predlog za konačno rješenje dao riječ “rakija”, što je Kristina Radenković kao šlagvort za odjavu emisije.

– Rakija može, ali šljiva je rješenje druge asocijacije – rekla je ona.

Pored “afričke šljive” gledaocima je bila i simpatična reakcija Aleksandra Stankovića koji je nakon što je Simić odnio pobjedu u fotofinišu, zakovitlao glavom u nevjerici zbog načina na koji je izgubio.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )