Foto: pixabay.com

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Trenutno ste više usmereni na karijeru nego na ljubav. POSAO: Možete se vratiti na staro radno mesto ili na raniju poziciju. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Danas su mogući problemi, osećaćete da vam je nešto uskraćeno. POSAO: Moguće su velike promene na poslu. Napredak u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Neke neprijatne okolnosti uticaće na ljubavni život. POSAO: Neuspeh u sudskom sporu i problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

RAK
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog ko živi daleko. POSAO: Logistički ili administrativni problemi vam mogu otežati dan. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

Pixabay

LAV

LJUBAV: Danas ćete više biti okrenuti poslu nego ljubavnom životu. POSAO: Težićete da ostavite značajan trag u poslovnom svetu. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Iza vas je period u kome ste imali mnogo prilika za ljubav, pa su vaša očekivanja postala nerealna. POSAO: Kvar sredstava za rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Frustriraće vas inertno stanje u vašem ljubavnom životu, pa ćete se potruditi da se aktivirate. POSAO: Povoljan period za finansije. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Dobar dan za uživanje u porodičnoj atmosferi. POSAO: Moguće je da ćete dobiti priliku da zauzmete lidersku poziciju u firmi. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

STRELAC
LJUBAV: Zainteresovaćete se za nekog ko živi u komšiluku ili s kim komunicirate preko socijalnih mreža. POSAO: Nemapromena. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Pixabay

JARAC
LJUBAV: Bićete samoživi i neosetljivi na tuđe emocije, što će loše uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Moguć uspeh i uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

VODOLIJA
LJUBAV: Aktivno ćete se interesovati za nove kontakte, ali ljubav će vam izmaći. POSAO: Vrlo ste vredni, što je dobro za vašu karijeru. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: I dalje vas prati sreća. Moguće brojne prilike i lepa poznanstva. POSAO: Kriza u firmi ili problemi sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )