Foto: pixabay.com

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda..

OVAN
LJUBAV: Imaćete priliku da izađete i zabavite se, ali nećete ostvariti vezu. POSAO: Ništa vas ne može zaustaviti u ostvarenju vaših planova. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Vrlo ste društveni, što će donekle popraviti situaciju u ljubavnom životu. POSAO: Nećete imati sreće sa pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Danas ćete se družiti i održavati neobavezne odnose. POSAO: Imaćete dodatne obaveze. Poboljšanje situacije u sferi finansija. ZDRAVLJE: Prehlada.

Pixabay

RAK
LJUBAV: Bitnije vam je prijateljstvo od ljubavi, kao i razumevanje u odnosu. POSAO: Administrativni problemi, ali očekujte i manji dobitak. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Ostvarićete komunikaciju s nekim ko vam se dopada ili ćete upoznati dve mlađe osobe. POSAO: Problemi na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Zubobolja.

DEVICA
LJUBAV: Stara ljubav će se vratiti u vaš život ili ćete se povezati sa nekim ko je dosta stariji od vas. POSAO: Bez naročitih događaja. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

VAGA
LJUBAV: Moguća je afera, i to sa nekim s kim imate profesionalan odnos. POSAO: Opterećeni ste i moguće je da zato napravite neku grešku. ZDRAVLJE: Loše varenje.

Pixabay

ŠKORPION
LJUBAV: Ovo nije najbolje vreme za razgovor o osećanjima i planovima. POSAO: Uspeh u sferi bankarstva i manipulacije tuđim novcem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Moguć je razgovor s partnerom o budućnosti i pravljenje zajedničkih planova. POSAO: Finansijski problemi i neočekivani troškovi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Nestabilnost i promena u ljubavnom odnosu jer ne posvećujete dovoljno pažnje partneru. POSAO: Otvaraju se nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

VODOLIJA
LJUBAV: Intelekt će vam pomoći da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Odličan dan za sve koji rade u okviru organizacija. ZDRAVLJE: Temperatura.

RIBE
LJUBAV: Imaćete snažnu potrebu da obznanite svoj uspeh u ljubavi kroz neki dramatičan gest. POSAO: Moguć je prekid radnog odnosa. ZDRAVLJE: Dobro.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )