Foto: pixabay.com

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Vaša pozitivna priroda i veseo duh će pleniti, ali bez odgovarajuće reakcije od strane osobe koja vam se dopada. POSAO: Poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK
LJUBAV: Imaćete pozitivan pristup ljubavi, ali nećete biti zadovoljni onim što se nudi. POSAO: Moguće je da ćete imati ili previše ili premalo posla. ZDRAVLJE: Blago poboljšanje.

BLIZANCI
LJUBAV: Ako ne proteklih dana, onda ćete danas naučiti kako da se postavite prema partneru u kriznom periodu. POSAO: Moguća je prolazna kriza. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK
LJUBAV: Nešto pozitivnija atmosfera u ovoj oblasti, ali ako ste sami, bez velikih očekivanja. POSAO: Moguća dobit od pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Danas će vam biti teško da nađete vremena da se posvetite ljubavi, uglavnom ćete biti preokupirani poslom. POSAO: Ponekad inicijativa nije poželjna. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA
LJUBAV: Nova poznanstva i nova ljubav na vidiku. POSAO: Možete napraviti grešku u brzini ili zbog loše komunikacije sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga s kim imate profesionalan odnos. POSAO: Imaćete administrativnih ili logističkih problema, a možda i pravnih. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Ovo nije povoljan dan za uspostavljanje kontakta sa bilo kim ko vam se dopada. POSAO: Možete napraviti pogrešne odluke u vezi sa karijerom. ZDRAVLJE: Upala grla.

STRELAC
LJUBAV: Bolja komunikacija sa izabranom osobom pozitivno će uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Moguće je promena koja će vas obeshrabriti. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

JARAC
LJUBAV: Više će vas interesovati neke druge sfere života, bićete prezauzeti da biste se bavili ljubavnim odnosom. POSAO: Vaši planovi će se ispuniti. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Uživaćete u većem društvu ili ćete imati više različitih kontakata koji će biti perspektivni. POSAO: Problemi u radu sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE
LJUBAV: Današnji dan će doneti preokret u sferi ljubavi. POSAO: Vodite računa kako se postavljate prema sebi nadređenima. ZDRAVLJE: Promenljivo i osetljivo.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )