Foto: pixabay

Neke nije briga, neki se ne mogu prilagoditi poslovnom svijetu, a nekima novac prolazi kroz prste prebrzo da bi se snašli. U svakom slučaju, ovih pet znakova su jako loši s novcem.

1. Rak

Raku je teško takmičiti se s ljudima koji na podmukle načine ostvaruju svoje ciljeve. Njihov kodeks im ne dopušta da varaju druge ljude i da na taj način profitiraju. 
 
Rakovi su svjesni svojeg okruženja i nikad ne bi mogli besramno uzimati najbolje za sebe bez obzira na druge. 
 
Konačno, predstavnik ovog znaka nema karakter jake volje, zahvaljujući kojoj bi mogao preuzeti menadžersku poziciju i pokazati se kao kompetentan strateg.
 
A uz to, skloni su razvijanju ovisnosti o drogama ili kockanju zbog kojih će Rak trošiti sva raspoloživa sredstva na svoju destruktivnu naviku, na kraju stvarajući dugove ne samo sebi već i svojim voljenima. 
 
2. Vaga

Vage su orijentirane na svjetske ljepote, uživaju u trenutku i svemu što ih okružuje zbog čega im ne odgovara "materijalni svijet" ispunjen stresom i takmičenjem.
 
Štićenici Venere ne žele posvetiti svoj život borbi za materijalne vrijednosti pa od su od malih nogu racionalni s novcem kako se ne bi doveli u stresne situacije. 
 
Pripadnici ovog znaka znaju biti sretni s malo novca - žive u trenutku, nisu opsjednuti materijalnim i izbjegavaju sve što im može stvoriti stres. Vage rade i žive onako kako žele te se okružuju ljubavlju. 
 
"Umjetnik uvijek mora biti gladan", ovaj moto savršeno karakterizira Vage, koje su najsretnije kad stvaraju novu ljepotu za cijeli svijet, a ne kad su im džepovi puni novca. 
 
3. Strijelac

Iako je Strijelac sposoban zaraditi veliki novac i prilično je uspješan u poslu, problem je u tome što ima nezdrav, infantilan, odnos prema svojim uspjesima i zarađenom novcu.
 
Strijelac je sposoban sav zarađeni novac potrošiti na hirove, bez razmišljanja će posuditi veću novčanu svotu obitelji ili prijateljima, a da se kasnije uopće ne može sjetiti ni kome ni koliko je posudio. 
 
Osim toga, ovo je kockar koji lako može izgubiti popriličnu svotu u kasinu ili na nagradnoj igri. Srećom, Strijelca to neće previše uzbuđivati, već će nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo. 
 
4. Vodolija

Vodolija ne živi u skladu sa zakonima društva, što znači da mu finansije nisu jedan od prioriteta. Kreativac kakav je, sklon je stvaranju nečeg novog, inventivan je i sklon dizajnu. 
 
Usredotočen je na budućnost i rješavanje problema u svojoj okolini vodeći se mišlju kako poboljšati živote ljudima oko sebe.  Nije iznenađujuće da Vodolija ulaže sva raspoloživa sredstva u svoj razvoj ili projekte na kojima radi.
 
Vodolija nije materijalist i za dobar život mu ne treba puno. 
 
5. Ribe

Ribe doživljavaju stalne finansijske poteškoće. Sanjivi i neprestano lebde u oblacima, predstavnici ovog znaka nisu za teški fizički rad. A da zarade novac svojim talentima i, nedvojbeno, razvijenim umom, Ribe ometa prirodna skromnost i sumnja u sebe.
 
Skloni su propustiti stotine prilika za bolji posao ili rada na nečemu što vole samo zato jer su uvjereni da nisu dostojni boljeg od onog što imaju. 
 
Postoji još jedna značajka koja sprečava Neptunove štićenike da se osjećaju financijski neovisni - ne znaju štediti. Ako im se neka sitnica svidi kupiće ju, bez razmišljanja imaju li dosta novca do kraja mjeseca za hranu.
 
Štoviše, Atma piše da Ribe često podižu kredite za kupnju nepotrebnih stvari, a dugi niz godina plaćaju ono što im u biti ni ne treba. 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )