Foto: Tanjug

Mladi hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol postao je prava senzacija nakon sjajne igre u utakmici između Hrvatske i Belgije, ali zabrinutost za njegov privatni život izrazio je komentator HRT-a Joško Jeličić.

"Malo me strah što se tiče Gvardiola, s obzirom na to da nema djevojku, a znam pouzdano da sponzoruše stoje u niskom startu, znaju njegovu cijenu na Transfermarktu bolje od Fabricija Romana, ali kad sam vidio njegovu majku i jednu Knjazovu emisiju kako je to odgojen momak, siguran sam da u tom smjeru neće biti nikakvih izazova. Ponosan sam na Joška Gvardiola", kazao je Jeličić u emisiji Qatara.
 
Podsjećamo, hrvatski stoper nije oduševio samo ljubitelje fudbala, nego i djevojke širom svijeta, a uprkos ogromnoj slavi ostao je skroman, što je vrlina rijetkih.
 
U HRT-ovoj emisiji "Knjaz kod Vatrenih" progovorio je o svom ljubavnom životu. Fudbaler je priznao da trenutno nije u vezi te da ga privlače starije žene.
 
"Čekaj, ti voliš malo starije?", pitao ga je voditelj emisije Robert Knjaz nakon što je Gvardiol kao tri najljepše žene svijeta naveo Anđelinu Džoli, Šakiru i Dženifer Lopez.
 
"Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru", odgovorio je fudbaler te priznao da se ponekad osjeća usamljeno.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )