Foto: Will Oliver/EPA

Princ Čarls nije očekivao da će biti pozitivan na korona virus, međutim rezultati su ipak pokazivali drugačije.

Princ Čarls se testirao na korona virus i pozitivan je, međutim svi su se pitali šta se događa sa kraljicom Elizabetom, piše Espreso.


Ona je kako prenose strani mediji za sada dobro, jer se princ Čarls nije vidio sa svojom majkom. Elizabeta je trenutno u izolaciji sa svojim suprugom Filipom.


– Pokazivao je simptome korona virusa, ali osjeća se dobro i radi od kuće posljednjih nekoliko dana – rekli su iz Klarens Hausa.

Nakon što je javnost saznala da je Čarls pozitivan, zanimalo ih je i da li je čekao red za testiranje kao većina građana ili je riješio test preko veze.


– Zanimljivo. Imam simptome, ali ne mogu se testirati jer nemam vezu. Izgleda kako je život kraljevske porodice vrijedniji od života moje porodice. Sada je vrijeme za jednak pristup. Nema izuzetaka – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.


Strani mediji pišu kako princ nije imao nikakve privilegije već su njegovi simptomi, ali i dob udovoljavali kriterijumima za testiranje. Javljaju i kako se dobro osjeća, a trenutno se nalazi u Škotskoj u samoizolaciji.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )