Foto: Instagram

Urađena je identifikacija tijela koje je pronađeno na plaži u blizini mjesta gdje živi Dajana Volš.

U blizini mjesta u kom živi majka Brajana Volša, Dajana Volš, na plaži Marblehed u blizini luke Salem, pronađeno je tijelo. Mnogi su se zapitali da li su to ostaci Ane Volš. Urađena je identifikacija i utvrđeno je da se radi o muškarcu Majklu Greju, koji je nestao 11. decembra 2022. godine.
 
Plaža se, inače, nalazi na oko deset kilometra od kuće Dajane Volš. Državna policija i lokalni ronilački timovi intenzivno su tražili Greja u vodi pored plaže Juniper u Salemu, piše boston25news. Tijelo je duže vrijeme bilo u vodi, a pronašla ga je žena koja je šetala psa. 
 
Pas je osjetio čudan miris i otrčao, a žena ga je pratila. Plaža na kojoj su pronađeni ostaci nalazi se na oko 30 kilometra od Kohaseta gdje je Ana živjela sa svojom porodicom. Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara. Njen nestanak prijavio je njen poslodavac 4. januara.
 
Istog dana i Brajan Volš prijavio je da mu je supruga nestala. Brajan je 8. januara uhapšen pod optužbom da je ometao policijsku istragu. Nakon toga protiv njega je podignuta optužnica za ubistvo Ane Volš. Njeno tijelo do sada nije pronađeno. 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )