Foto: NIKOLA VURUNA/IGOKEA

Košarkaši Igokee večeras (18 časova) nastavljaju takmičenje u FIBA ligi šampiona. Nakon pobjede nad FMP Železnikom, Aleksandrovčani su se uputili u letoniju gdje će odmjeriti snage sa Rigom.

Njihov rival je poražen u prvom kolu od Burgosa nakon velike borbe i produžetka.

-Očekuje nas  meč drugog kola top 16 faze Lige šampiona protiv ekipe Rige. Očekuje nas veoma teška utakmica. Ekipa Rige je pokazala protiv Burgosa da itekako posjeduje kvalitet i da i u ovaj meč moramo da uđemo maksimalno ozbiljno. Mislim da treba da nametnemo od početka naš ritam, preko jake odbrane i da to prenesemo u napad. Mislim da itekako imamo svoje šanse i da ćemo dati sve od sebe da se vratimo pobjedničkom nizu u Ligi šampiona- rekao je plejmejker Darko Talić.

Dragan Bajić, trener Igokee ističe da rival igra jaku odbranu.

-Riga se nije slučajno plasirala u TOP 16 fazu. Radi se o kvalitetnoj ekipi, dobro posloženoj na svim pozicijama, a jako je bitno reći da je to ekipa koja igra jako čvrstu odbranu. Krasi je i defanzivni i ofanzivni skok, tako da smatram da ako u tom dijelu uspijemo da iskontrolišemo igru, možemo se nadati pozitivnom rezultatu- istakao je Bajić.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )