Foto: MEGA SOCERBET/ABA LIGA

Igokea grabi ka plej-ofu! Tim Dragana Bajića je ostvario još jednu veliku pobjedu, savladali su Partizan u Beogradu 83:75 i tako preuzeli prvu poziciju.

Još jednom se pokazalo da je timska igra adut Igokee i gotovo svaka četvrtina je imala svog heroja. A u ovom duelu Aleksandrovčani su podijelili 23 asistencije

-Čestitam momcima mislim da smo zasluženo pobijedili. Sve zahtjeve smo u 80 do 90 posto slučajeva odradili. Prvo smo ušli jako čvrsto, Partizan se nije snašao posebno na pik odbranu. Iz naših grešaka, Partizan se vratio i napravio seriju 10:0. Opet smo bili pametniji i taj drugi dio druge četvrtine odigrali kako treba i na odmoru zasluženo vodili. U drugom dijelu smo imali problem sa faulovima Džekija Karmajkla , kao i pik odbranom gdje nas je Partizan lako kaznio i uz ofanzivne skokove došao do egal utakmice. Bili smo pametni na kraju utakmice i Bog nas je nagradio za to i zasluženo smo pobijedili-istakao je Bajić.

Ovim trijumfom Igokea je preuzela prvu poziciju, ali trener tima iz Laktaša poručuje da nisu opeterećni pričama o tituli.

-Prikazujemo lijepu košarku, insistiram na jakoj odbrani, da budemo agresivni a uvijek može bolje. Ovo što smo dosad postigli niko nije očekivao, pa ni ja koji sam najveći optimista. Prkatično smo na prvoj poziciji. Što se tiče titule nije to realna priča. Mi od starta sezone imamo cilj da izbjegnemo borbu za opstanak. Obe prošle sezone smo se borili za opstaak. To smo htjeli da izbjegnemo. Igramo dobro i ako nam se ukaže šansa za boljim rezultatom imam iskustva kao i moj tim i pokušaćemo to da iskoristimo. Za sad je dobro, idemo iz utakmice u utakmicu ne gledamo ko nam je protivnik i protiv svi igramo sa istim intenzitetom. Mislim da nije realna priča oko titule gledajući konkurenciju Zvezdu, Budućnost, Cedevitu i Mortan koji su jači budžetski i igrački od nas-dodao je Bajić.

On je otkrio i da Stefan Pot nije igrao zbog povrede koju vuče iz polufinala Kupa Republike Srpske.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )