Foto: BUDUĆNOST VOLI/ABA LIGA

Tačno dvije sedmice dijele nas od početka nove sezone na Jadranu, košarkaši Igokee u prvoj utakmici u subotu 25. septembra dočekuju Borac iz Čačka.

Start je zakazan za petak, 24. septembar, a čelnici ABA lige objavili su detaljan raspored takmičenja za sezonu 2021/22, ali i satnicu prvog kola.

Čast da otvore novu sezonu imaće u “Topolici” u Baru od 18 sati Mornar i Cibona, dok istog dana od 20 časova Crvena zvezda na svom terenu dočekuje Split.

U subotu će biti na programu dve utakmice, Igokea – Borac (17) i Cedevita Olimpija – Krka (21). Mega je zadržala “matine termin”, u nedjelju u podne, kada će joj gostovati Studentski centar, dok FMP istog dana igra protiv Budućnosti u Podgorici (19). Prvo kolo zatvoriće košarkaši Partizana, koji na startu sezone gostuju u Zadru, u ponedjeljak, od 18 sati.

Prvi derbi regionalnog takmičenja nas čeka u 2. kolu (1. oktobar), kada će crveno-beli u reprizi prošlosezonskog finala ugostiti Budućnost iz Podgorice. Što se vječitog derbija tiče, prvi je planiran za sredinu novembra, vikend od 12. do 15. u mjesecu, a domaćin će biti Zvezda.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )