Foto: Printscreen

Influenserka iz Bosne Ilda Humić digla je prašinu na drušvenim mrežama jer je jedno dijete ostavila kod kuće i otišla na more sa mužem i ostalo troje mališana.

Ilda Humić je ove godine dobila četvrto dijete, a u međuvremenu je isplanirala odlazak na more.

Ipak, trogodišnjeg sina Isaka ostavila je kod kuće jer, kako je izjavila, nije bilo mjesta u automobilu.

Ova njena izjava izazvala je bijes korisnika Tvitera, pa su ubrzo počeli da korisnici ove društvene mreže iznose stavove o majki četvoro djece.

- Ovoj ženi je patetika drugo ime. Prvo tužna priča kako se roditelji trude da uspiju, a onda "dva i dva su četiri, Isak je ostao."

 

- Nije bilo mjesta u autu i ostale laži. - Odbacila si jedno svoje dijete zbog mora, ostavila ga da se kupa u žabokrečini, i još se hvališ time, tako da to sve što si rekla možeš samo reći svom odrazu u ogledalu, glasio je komentar još jedne korisnice Tvitera. Ilda je ubrzo nakon komentara zgranutih korisnika Tvitera, objavila video u kom vrijeđa sve oni koji su krtikovali.

- Ilda Humić rodila 4 djece, i Isaka ostavila kući nije ga vodila na more jer skida pelene... Takođe ga nije vodila u Njemačku... Puklo bi mi srce da jedno ostavim kući, a drugi sa mnom u provod. Najgora osoba..fuj!!!!

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )