Foto: Tanjug

Djevojčica Danka Ilić (2) nestala je prošlog utorka u Banjskom Polju kod Bora. Od tada do danas traje intenzivna potraga za njom, a u istragu se uključio i Interpol.

Specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, tunel, podzemne kanale i šahtove, šume i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se devojčica tu nalazila.
 
MUP nastavlja operativni rad.
 
Majorka policije tvrdi da su svi osumnjičeni
Na pitanje da li postoji mogućnost da je nestala Danka Ilić žrtva trgovine djecom, majorka policije Bojana Otović Pjanović navodi da ništa ne isključuju u ovom trenutku.
 
"Ovde isključivanje ide postepeno po svakom segmentu, apsolutno se ne isključuje bilo kakva mogućnost. Ja bih zaista voljela da je djevojčica živa i svi se nadamo tome, a s obzirom na to da znam kakav tim ljudi radi i koordinira i usmjerava, sigurna sam i nadam se i želim da budem optimista da će na kraju istraga imati neki pozitivan epilog", navela je Otović Pjanović za RTS.
 
Majorka je jutros rekla i da su, što se nje tiče, trenutno svi osumnjičeni.
 
"Ko su osumnjičeni, ne mogu govoriti jer to ne bi bilo niti profesionalno, niti odgovorno. Što se mene tiče, sad su osumnjičeni svi! Uzeti su svi snimci svih mogućih kamera, provjerava se sve i ne radi se to samo u Boru nego i u policijskim upravama kako u okolnim gradovima, ali i u Beogradu, i to 24 sata, u smjenskom radu".
 
Inspektrori UKP završili posao u Banjskom Polju: Uzeti brojevi telefona
 
Inspektori iz Uprave za kriminalističku policiju obavili su posao u Banjskom Polju za danas, nakon što su posle višesatnih obilazaka mještana i njihovih domaćinstava završili sve provjere koje su bile prve na listi osmog dana potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić.
 
Oni su danas prvobitno obišli mjesto gde je dvogodišnja Danka Ilić nestala, a potom su u grupama zajedno sa policijskim službenicima obilazili redom kuće u Banjskom Polju.
 
Kako su mještani rekli za Kurir, nije bilo nikakve potrage na njihovim imanjima, već samo rutinska pitanja, a ubrzo su i izlazili po završetku posla.
 
"Nisu sada ništa provjeravali niti pregledali u našim kućama, mada za tim nema ni potrebe, pitali su nas ko gde živi u našem selu i uzeli brojeve telefona radi dalje istrage, pa nastavili dalje redom kod komšija", kažu mještani.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )